Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Pięknie jest na Roztoczu

Polecane posty

Gość
ooo :) chciałam zobaczyć, czy odpisałeś, ale usunęli topiki tego biłograjowca :P aaa Susiec :D i Józefów - najlepsze cebularze :D

Gość
Górecka nie kojarzę :( niestety czasy obozów i wyjazdów z rodzicami minęły... dlatego teraz trzeba samemu się za to zabrać...

Gość
byłam na obozach harcerskich :classic_cool: kąpiel w zalewie też była :P wycieczki na Czartowe Pole, w nocy do ruin młynu O.o, do Suśca itd... aaa na tej stronie jest tekst piosenki :) ja chcę tam wróciiiiiiiić

Gość
no z Rzeszowa :) ale moja mama pochodzi z Zamościa i przez to oprócz rodziny mam tam również przyjaciół :) (mam trzy miasta: Rzeszów, Zamość, Kraków :) )

Gość
Wielką :D (ale nie dopuścim do wyburzenia - my wierni Rzeszowiacy XD )

Gość
przykuję się łańcuchem jak zajdzie potrzeba :( tak samo jak do latarni na Wale :( (Wał to osobna historia... strzelnica wojskowa, miejsce spacerów wśród chaszczy, widok z Wału na Rzeszów, sarny przemykające przez trawy, kaczeńce, rechoczące żaby... chcą zamienić na betonową pustynię :( PO MOIM TRUPIE!!!!!!!!!!!!)

Gość
dzięki :) już muszę lecieć ;) jutro podnoszę temat jak siądę na neta :P miłych snów :) 🖐️

pięknie tem musi byc,chyba się tam wybiorę w sobote lub niedzielę.Ile to km od Biłgoraja? Na Roztoczu najbardziej podoba mi się Susiec i Zwierzyniec

Gość
podnoszę zgodnie z zapowiedzią :) obczaiłam mapę i przypomniałam sobie, że jesteś z Aleksandrowa :P najdłuższa wieś w Polsce?

Byłam dziś w Zwierzyńcu,pięknie tam jest Andrzej-30 km to trochę dużo jak na wycieczkę rowerową, ale mozliwe że keidys się tam wybiorę

Gość fgds
Andrzej czemu jeszcze nie umówiłeś się z Poziomką? na co czekasz???