Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się dzieje

Nie chce sie ze mna kochac !!!

Polecane posty

Gość Co się dzieje

... tlumaczy ze jest zmeczony psychiczxnie praca i wiecznie chce mu sie spac... nie pojmuje tego... gdyz wczesniej musialam sie odganiac od niego... jest mi bardzo przykro... staram sie zblizyc podniecic go ale zadnej inicjatywy dalszej nie wnosi... nie wiem co sie dzieje.. nie pisze pod soim nickiem bomi glupio.. mozejuz go nie podnicam fizycznienie wiem...

Gość może ma kogoś
?:O

Gość Co się dzieje
nie wiem... jest to dla mnie szok zarazem wielka niewiadoma...

A może faktycznie jest zmęczony. Tak to w życiu bywa,że są gorsze i lepsze chwile.To człowiek ,nie odmawiaj mu prawa do małego kryzysu. Nie bawiłabym się w czarnowidzenie i domysły.

skoro pytasz to ci powiem co mysle...przypuszczam,ze kogos ma lub sie z kims przespal.

Raczej daj mu się tak porządnie wyspać. Nie martw się. Może na urlopie?:O No bo gdyby Tobie tak mocnc, mocno chciałoby się spać, gdyby Ci się oczy same zamykały, to też przecież nie chciałoby Ci się?

Gość moja zona
ma tak samo ale to kobieta. ja nawet nie wiem jak byłbym zmęczony ale na seks zawsze mam ochotę!!!!!!

Gość transwestytka
puszczalska..pusc sie gdzies indziej i daj ludziom pogadac zanim gimnazjum wstanie :o

Gość moja zona
a jakie to ma znaczenie czy z otwartymi czy nie. Jak juz zasnie to nawet nie pozwoli sie dotknąc!!!!!

albo moze pierwszy raz mu odmowil posluszenstwa i facet ma dola i nie chce sie przyznac...

Gość co sie dzieje
Nie jest za stasry bo ma 2dziescia kilka lat ... to tez nie pierwszy raz jego bo wspolzyjemy 2 lata .... ze soba dzis rano nic nie odzywalismy sie do siebie przed wyjsciem do pracy przyztulil mnie gdy lezalam powiedzial ''Kocham Cie mysko'' widzialam lzy w oczach (nie plakal) po chwili ciszy poszedl.... Nie wiem co mam myslec o tym... mozejakaspresje na nim wywieram a moze kogosznalazl sobienie wiem, booje sie myslec o tym

pierwszy raz moze mu nie stanal,pomyslalam sobie. chorobsko,klopoty z potencja...to raczej nie wywolaloby lez w oczach... mysle,ze on kogos ma. zazadaj konkretnych wyjasnien juz dzis.

Gość co sie dzieje
Jak mam to npowiedziec ... ? boje sie tej rozmowy.. ostatnio gdy kompalismy sie w wannie zapytalam czy ktos mu sie podoba czy kogos ma bo tak jakos sie ochlodzily nasz kontakty ostatnio.. on na to ze nie. ale powiedzial to tak ze hmmm jak to okreslic... nie zaprzeczyl stanowczo bez zadnego obuzenia... moze wymyslam bo wiem ze my kobiety potrafmy sobie wyobrazac nistworzone historie...

Gość wykorzystaj go jak będzie
spał

Gość ja bym nie mowiła o tym
ja myślę ze słusznie się martwisz... mi też pierwsze co przyszłoby do głowy, to to że kogoś ma.. :(

faktycznie sytuacja ta wygląda nieciekawie może naprawde jest zmeczony i kilka dni urlopu postawiłoby go na nogi ,a zarazem wasz seks odżyłby

Gość czas kupić kabaczka

Gość Wredniak.
Zrób sobie dobrze wibratorem - koniecznie przy nim w łóżku! A jak nie masz wibratora, to użyj zielonego ogórka (jak go obierzesz, będzie śliski i będzie wygodniej go używać). :P

co się dzieje ---? a od dawna ta sytuacja trwa,może to tylko przejściowe nie zamartwiaj sie tak od razu ,że on kogoś ma. aha ..skąd te łzy bo trochę to dziwne jak ty to zrozumiałaś?

Gość co sie dzieje
ta sytuacja trwa jakis miesiac co prawda byl przez ten czas seks ale to bylo bez zadnej gry wstepnej czzulosci ani nic... odnioslamm wrazenie ze poprostu chce mi to dac bo wie zze dlugo tego ze mna nie robil... sam sex trwal okolo 5 minut. tu nie chodzi o to ze ja spragniona jestem tylko o to zze nie wiem co sie dzieje. jak odebralam lzy? hmmm nie wiem ale to nie jest normalne. z drugiej stroiony moze faktycznie moze po pracy byc zmeczony ... wiecznie mmijamy sie na zmianach ...

Gość flora bakteryjna
może faktycznie ma za dużo na głowie, ma za dużo pracy i stresów. Tak - silny stres zabija wszystkie przyjemności! Urlop albo jakiś weekend, gdy wypocznie, zrób mu coś dobrego do jedzonka a na wieczór zaproponuj mu masaż wymasuj mu plecki tak solidnie, żeby sie na serio odprężył i wzkocz w jakiś sexy komplecik... powinien chętniej sie odnieść do sytuacji ;-)

Gość Wredniak.
Na 5-minutowy seks nie warto się nawet rozbierać. Może to dlatego go unika? :P

Gość co sie dzieje
28 czerwca bedzie nasza kolejna rocznica.... chcialam przygotowac cos milego ale to mi odbiera wszytkie checi ..

Gość pikusss
na 100000% ma dupe na boku pewnie młodsza może lepsza może ładniejsza ale na pewno kogoś posuwa na boku

Gość Wredniak.
Może nawet to jest młodszy chłopak? :P

Gość co sie dzieje
nie moghe sobie wyobrazic tylko tego kiedy mialby czas dla tej dziewczyny.... wiem mmniej wiecej jak wygladaja nasze dni co prawda nie pracujemy razem ... ale chyba raczej nie..