Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa pomocy

Ojej wzielam tabletke po 9 a nie po 7 dniach co teraz

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa pomocy

????? zrobilam za dluga przerwe przez niedopatrzenie

przeczytaj ulotke i postąp tak jak przy zapomnieniu tabletki(ek) z pierwszego tygodnia jesli uprawiałas seks podczas przerwy to jej wydłużenie sprawia ze owulacja moze sie odblokowac i plemniki jesli przeżyły niestety mogą zrobic swoje no i zabezpieczaj sie dodatkowo

Jeżeli uprawiałaś seks to mogłaś zajść w ciążę. Jeżlei nie to min tydzień dodatkowo stosuj prezerwatywy.

Gość aaaaaaaaaaaa pomocy
nie nie uprawialam ale przez to tylko moj cykl sie przesunal o 2 dni nie narobilam duzo szkody w organizmie?

Gość ile można
Narobiłaś, bo wzięłaś jakby w środku cyklu.

Gość nie rozumiem jak można
niedopatrzeć 2 dni. Rozumiem godzinę lub parę godzin, ale dwa dni ci zniknęły? Nieprzytomna byłaś?

Gość ile można
Tabletki nie są dla dzieci:/ a potem będzie opowiadała, że wpadła na tabletkach..

Gość prosze o rade i odp na
pytanie a nie wrzucacie glupie

Gość luz klarisa
podjerzewam, że ona wie, że musi sie dodatkowo zabezpieczyc, chodzi o to , czy nie narobi szkód w samym organizmie; czyli czy powinna brac tabletki już wszystkie z tym dwudniowym opóźnieniem, czy dwie ominąć i jakby "nadriob ić" czas, czy calkiem zostawić na ten miesiac i zacząć po okresie od nowa

Zaszkodzi jak nagle teraz przerwie. Niech bierze do końca zabezpieczając się przez tydzień (licząc od czasu wzięcia pierwszej tabletki). Nic się złego nie stało i nie stanie.Mogą pojawić się nieprzewidziane plamienia, ale nie muszą.

Gość aaaaa pomocy
ty pare postow wyzej madralo sama nie doroslas skoro nie masz tyle wyobrazni ze nie wiesz jak roznie bywa w zyciu-nie wzielam tabletki po 7 dniach bo bliska mi osoba lezala w szpitalu i tabletka byla ostatnia rzecza o ktorej myslalam pindo

Gość ok.ok.
Hmm, no dla mnie to lekkomyślność.Może jestem pindą w związku z tym, ale człowiek ma w życiu pewne obowiązki, których zaniedbanie nie wiele rzeczy usprawiedliwia...Oby zadziałały:)

Gość no cóż...
skoro nie myślałaś o pigułkach bo są ważniejsze sprawy, to teraz o sexie też pewnie nie będziesz myśleć - bo są ważniejsze sparawy :O reszta jak pisze ngLka - tyle.

Gość aaaaa pomocy
tak jestes pinda skoro nie rozumiesz ze sa wazniejsze sprawy na swiecie jak np zycie bliskiej mi osoby jak bedziesz w takiej sytuacji to zrozumiesz ze wtedy czlowiek sie modli a nie mysli o tabletce, jak widac teraz jestes malolata co nic o zyciu nie wie tylko siedzi na kafe i krytykuje na prawo i lewo pinda bez wyobrazni ot co

Gość ok.ok.
Słownictwo świadczy o niebywałej dojrzałości:) Człowiek na poziomie odp dzięki za posty na temat, reszte pomiajam milczeniem, bo nie znacie sytuacji. A walenie do wszystkich Ty Pindo to jest hit:) Ubawilam się przednio. Podpiszę się pod jedną z poprzedniczek, niech się dzieci za tabletki nie biorą, bo to wymaga myślenia.

Gość no cóż...
najwyraźniej ja tez jestem pindą, heh.. ale jakoś dobrze i z tym - zawsze gdy mam coś zrobić robię to, tak mnie nauczono. jesli zapomnę, co też się zdarza, to i tak szybko poczucie obowiązku mi przypomina.. popieram - tabsy nie dla dzieci :)

Gość malinowe_lato
ale z was glupie smarkule sa....a przynajmniej taki macie poziom....