Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktor Wackomerdacz

Nasze kochane, zabiegane żoneczki - rodzą dzieci i KLAPA z ich wyglądu...

Polecane posty

Rodza dzieci i...KLAPAA.Tylko nieliczne mamusie, majace krztynke wyobrazni,wracaja do FORMY. Inne - tak jak np. moja zona,po urodzeniu syna,zaniedbala sie bardzo.Pomagam jej w wielu czynnosciach, ma czas na to,zeby sie gimnastykowac albo troche mniej jesc.Czlapie przez mieszkanie nieuczesana,wiecznie zaspana i zatuszczona.Jej pierwsze kroki to kierunek -LODOWA. Jej biust ma pozycje stojaca - jak myje podloge.Ma dopiero 24 lata a ja jestem zrozpaczony jej wygladem. Kiedys probowalem lagodnie JEJ wyperswadowac,zeby nie wyjadala kaszek swojemu synkowi,to mi zrobila karczemna awanture. Byla taka sliczna i kochana przed 2-ma laty.Chyba snie to niemozliwe:((

Gość ewelina//
Cierpliwości...

Gość hfhhjffhj
podpucha a tak poza tym z tą podłogą mierny żart (u mnie podłogą zajmuje się wyłącznie mąż)

Gość ech ci faceci
A wy panowie, to nawet bez rodzenia dzieci potraficie uhodować pokaźne brzuszysko, co wam interes przesłania... a o tłustych włosach, śmierdzących nogach i odorze z ust nie wspomnę... :P

nieco szacunku dla żony! urodziła ci dziecko, zrozum ze wtedy nie kazda kobieta wraca do formy. zamiast narzekac, rozmawaij z nią pomagaj, zajmij sie dzieckiem, a jej daj kase niech kupi nowy ciuszek, niech poczuje sie znowu kobietą. jesli będziesz ją trakotwał dorbze, z ciepłem i zrozumieniem ona poczuje ze chce się dla ciebie starac. Cierpliwosci.

Gość Oj Owsik
Łojej, biedny Owskik, biedny. Jak to dobrze, że ty jesteś piękny, giętki i nie masz rozciągniętego ciążą ciała. Ach, to marny przykład, przecież wiele aktorek/modelek/piosenkarek/GWIAZD ma dzieci i żadnych problemów z ciałem. Ach, przecież niektóre modelki zaraz po porodzie biegną na wybieg prezentować kostiumy kąpielowe. Ach, biedny Owsik, biedny... jakażto męczarnia, jakaż. Podpucha jak nic.

Gość KLOONEY
Owsik ma racje ,ze niektore kobiety nie dbaja o siebie jak wyjda za maz i dokonaja wielkiej sztuki, jak urodzenie dziecka.Facet jest wzrokowcem i jak on ma sie podnecic widokiem zaniedbanej kobiety.NIE MA POWODU DO WZWODU.

Gość Hybner jaki nick tak uroda
dzieci rodzicie sobie a nie jakmś im. Kto chce dziecka? W 90% kobieta

Gość och KLOONEY
Kobiety też oczy mają i też chcą widzieć wspaniałego, muskularnego samca... a często niestety widzą co innego. To nie dotyczy tylko kobiet i nie koniecznie ma coś wspólnego z rodzeniem dzieci. Wymagacie od kobiet pieknego wyglądu bo jesteście wzrokowcami, a sami tak bardzo się staracie o swój wyglad?? A poza tym ... urodzenie dziecka to raczej wielka sztuka, kto nie urodził ten może sobie beztrosko pogadać. Panowie... nie przesadzajcie :P

Gość owik
zmien sobie babe na taka z lepszym ciale. a swojej zonie pozwol sobie ulozyc zycie z kims, kto ceni cos wiecej niz tylko ladny tylek. powodzenia. ps. 1 im wiecej bedzie czula, ze juz ci sie nie podoba, im mniej bedzie sie czula kochana - tym bardziej bedzie sfrustrowana i tym wiecej bedzie podjadac - to tak na wypadek, gdyby ci jeszcze zalezalo na zonie, a nie tylko na jej ladnym ciele. ps 2- sprobuj sam zrzucic 5 kg. albo z nia. powiedz, ze chcesz zrzucic 5kg i zapytaj czy by ci nie chciala pomoc przez 'wspoludzial' - pobaw sie w gotowanie dietetycznych dan, lazenie po basenach itp. ona nieco zrzuci, a ty sie przekonasz - ze to nie jest tak latwo jak ci sie wydaje.