Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciazowy

czy moge zrobic juz test?

Polecane posty

Gość test ciazowy

kochchalam sie z chlopakiem 10.o6 doszlo do tego ze musialam wziac escapelle. czy moge jak na dzien dzisiejszy kupic i zrobic test? dzis jest 9 dzien po. czekam na odp

Gość whatever...
po stosunku? robisz test w dniu planowanej @ (tak jakby był normalny cykl) wcześniej może niemiarodajny wynik

Gość ona3333
już w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki mozna zrobic test, zazwyczaj podaje wiarygodny wynik... jesli po tygodniu miesiączka sie nie zjawia to trzeba test powtórzyć...a pozniej niezaleznie od wyniku do ginekologa;)

Gość test ciazowy
no ale slyszalam ze mozna zrobic test.. ale po ilus tam dniach.. nie koniecznie w dzien @...

Gość whatever...
to idź i pytaj tam gdzie to słyszałaś :O

Gość test ciazowy
chodzi mi o to ze okres mam dostac za jakis tydzien.. ;/ a nie chce tak dlugo czekac :(

Gość whatever...
ale test nie będzie miarodajny bo ew. hormony ciążowe nie pojawiły sie jeszcze w moczu w wystarczającej ilości żeby je test wykrył :O naprawdę tak trudno to zrozumieć że test nie będzie wiarygodny?

Gość test ciazowy
czytamalm tez ze testy wykrywaja juz 6-9 dniowa ciaze.. a niektore 2-3 .. wiec sie pytam czy ja juz moge zrobic ten test

Gość ona3333
kup sobie test i przeczytaj instrukcje obsługi to sie dowiesz jak nie wierzysz kiedy mozna zrobić............... po co robic przed miesiączką.....kiedy od razu masz świadomość ze wynik jest nie wiarygodny?

Gość test ciazowy
nie moge zrobic pozniej bo nie bedzies zmnie juz w kraju przez blizesz 4 tygodnie. chce zrobic go predzej zebym mogla isc do lekarza w razie czego

Gość ej ej ej
dziewczyno, ale lekarz i tak nie potrwierdzi Ci ciąży nawet 2 tygodniowej. Badanie przez ginekologa jest miarodajne przy ciąży ok 5-6 tygodniowej

Gość ona3333
tłumaczcie jej a ona swoje.......

Gość test ciazowy
chyba wyraznie napisalam.. :kiedy moge zrobic test ciazowy przed okresem" widze ze ciezko co do niektorych to dochodzi ;/

Test ciążowy przed okresem możesz zrobić w każdym dniu ale w żadnym z nich negatywny wynik nie musi być wiarygodny.

Gość malutka 18
no i takiej odpowiedzi oczekiwalam.. a nie ze nie moge go zrobic w ogole.. jak wiem to testy niktore mozna robic miedzy 6-9 dniem a sa tez takie ktore mozna zrobic 2-3 dni po. dzieki

Gość malutka 18
sama jestes tepa.. ja zadaje odpowiedz i oczekuje tylko odp na nie. jesli ktos nie chce nie musi odp na nie proste i jasne