Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dziewczyn

PODOBAJĄ WAM SIĘ FACECI W MAKIJAŻU???

Polecane posty

Gość do dziewczyn

mam na myśli muzyków, wokalistów zespołów rockowych, goth n rollowych, metalowych itp

Gość do dziewczyn
np Marilyn manson, Ville Valo, Jyrki 69 i Jussi

coś Ty, nie żartuj, na nich się nie da patrzeć. Manson wygląda jak wcielenie szatana. Jego piosenki są fajne ale on wyglada TRAGICZNIE. Jak transwestyta niestety

Gość kurnachatka
nie, a Tobie sie podobają?

Gość ........ ........... ........
ja lubię taką muzykę, ale facetów wolę jednak dużych, włochatych, umięśnionych i bez makijażu ;)

Nie podobają mi się. Nie rozumiem jak ktoś taki może się podobać. Panienki lecą na zasobność ich portfela, bo nie rozumiem, jak facet mający wytuszowane rzęsy, podkreślone oczy i tapetę na buzi może być atrakcyjny i o zgrozo- może pociągać.

Tak, ale tylko w polaczeniu z rajstopami firmy DODA, i torebka obijetnie w jakim kolorze byleby blyszczaca.Bez rajstopek i torebeczki nie ma tego efektu..:classic_cool:

Gość do dziewczyn
a mi sie strasznie podobają Jyrki 69 i Jussi 69, oni nie walą tyle tapety co Manson, nie nosza tez kabaretek ani damskich ciuchów :-D chyba jkas nienormalna jestem bo mam juz 25 lat i takie głupoty w mojej głowie :classic_cool:

Gość a ja tak...
nie

Gość do dziewczyn
no to chyba pójde się leczyć, bo jestem zboczona... szkoda że nie ma takich facetów w Polsce

Gość zuzuu
Ville Valo był fajny,ale na początku kariery----bez makijażu.teraz fatal error.

Gość zuzuu
I said no. Valo był ok,ale na początku kariery-bez make-up'u. Potem się sprzedał .

Gość djhgjfgj
Ja też mam 25 i też mi się podobają, na scenie nie mają tylko grać ale też wygladac, to caly teatr, jestem na TAK a i w zyciu lubie takich z ciemnymi oczami, moj byly nosil sie jak bohater z kruka, jakaz Ja bylam podniecona :Dvn

Gość zuzuu
O boże,Valo z jakąś babą ckliwa piosena. Pierwsza płyta to był wypas,potem w dół...............

Gość zuzuu
Brandon Lee był lepszy,niż teraz Valo.

Gość a ja tak...
Dodam tylko, że jak byłam młodsza też mi się tacy podobali. Zwłaszcza Marilyn Manson, miałam fioła na jego punkcie. Ale teraz dorosłam i takie cioty mi się nie podobają :)

Gość zuzuu
Mam 29 lat. Brandon Lee w Kruku ok,ale reszta sapadówa.

Gość a kiedy valo nie maił makijazu
podaj jakąs piosenke ,chce zobaczyc

Gość hjhg
Valo fajnie wygląda bez brody i z mocno podkreślonymi oczami (mam na myśli kreskę na dolnych powiekach). To mu dodaje takiego diabolicznego wyglądu :P a z ubraniem to już różnie bywa :)

Gość hjhg
fajnie też wygląda Deep w Piratach. podkreślone oczy + specyficzna gestykulacja

Gość a kiedy valo nie miał makijazu
wlasnie w join me i piosenkach z tego okresu,to ma straszny makijaż,a teraz wyglada super,zgadzam sie z przedmowczynią

Gość zuzuu
Oglądałam kiedyś w tv nagrania,wywiady jak w Polsce i w ogóle nie byli znani.Wtedt on mial ziemistą cerę i wyglądał normalnie. http://youtube.com/watch?v=W_jn_4ZyV40 Tu Wicked game ze studia dla VIVAII. W ogóle koleś był inny.Ale to było wiele lat temu.

Gość Roxy_22
Mnie się podobają bardzo takie przydymione oczy, chciałabym żeby mój chłopak tak się malował, a On to robi tylko na koncertach

Gość zuzuu
P.s Zauważcie,że cały zespół wyglądał normalnie,a nie jacys debile. Join me było z drugiej płyty. Greatest lovesongs vol.666 było idealna płytą. Przemyślaną i surową. Potem tylko komercha. Zawiedli mnie.

Gość zuzuu
Mojego kiedys też wymalowałam. nawet kazał sobie paznokcie wymalować:) Grungowy typ z niego był :P

Gość myszkaa.
Taa. szczególnie Bill, czy jak mu tam z Tokio Hotel:)

Gość nie napewno
nie podobaja nam sie pedaly,bo tylko oni sie maluja!!!!!!!!!!

Gość hjhg
jakim nam?? wypowiadaj się za siebie a nie za wszystkich. To raz. Po drugie nie każdy facet, który się maluje jest pedałem. Poza tym skoro ty wykonujesz czynność typowo męską zwaną goleniem (szczególnie na twarzy) to tak samo facet może się malować. Niektórym facetom czarna kreska i paznokcie naprawdę dodają uroku i wyglądają z tym bardzo naturalnie. Równie dobrze faceci mogą mieć pretensje do lasek że chodzą w spodniach. Nonsens Każdy się nosi jak lubi, ważna jest osobowość a nie wygląd