Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze kobiety i mezczyzni

Prosze o pomoc. Chodzi o przykry zapach Jego nawet po wyjsciu spod prysznica...

Polecane posty

Gość jakbyś nie zauważyła ktoś podd
ał ten [pomysł więc wysil się na odrobinę oryginalności buti bo to już było...a do autorki ...sprawdx czy ma białe maleńkie takie krostki...jak tak, to jakiś syf się do Niego przypelętał...przerabiałam to...

Gość prosze kobiety i mezczyzni
Nie, nie ma zadnych białych plamek i wygląda normalnie. Zrobie to co mowicie pod prysznicem tylko jesli chodzi o pogadanie o tym z nim, to chyba nie ma sposobu by go nie urazic :( I nie wiem czy bym sie odważyła.... :( A jesli chodzi o zostawianie go... to nie ma takiej opcji!!!!! Kochamy sie całym sercem :)

Najlepiej sprowokuj zabawe we wspolne mycie sie pod prysznicem i dokladnie umyj mu fiuta wiesz tak ze sciagnieciem skórki i potem sprwawdz czy cos sie znienilo

Gość jeju...to ile Wy razem
jesteście...??ze sie boisz?jak jest zaufanie, to w delikatny sposob mozecie pogadac, moj mezczyzna mowi mi jak np widzi zmieniony sluz, czy cos mu sie nie podoba...ja tez mu mowie, jak np cos nie gra,....i nie ma to charakteru obrazania, ale kochamy sie psychicznie i fizycznie i nie ma u nas tematow tabu...a to przeciez chodzi o komfort...czemu nie porozmawiasz delikatnie?na spokojnie?

Gość jeju...to ile Wy razem
a pozniej dziwicie sie ludzie, ze zwiazki wam nie wyszly...rozmowa to podstawa akzdego zwiazku, niewazne czy chodzi o milosc, przyjazn czy kontakty zawodowe...ludzie nie potrafia sie dogadac w zwiazkach, a pozniej rpetensje do calego swiata...smiesza mnie troche gadki typu "boje sie mu pwoiedziec", "wstydze sie mu powiedziec", "jak mu powiem to sie obrazi",....ile macie lat? 10??? ja z moim facetem ustalilismy, ze jesli nam cos ewidentnie nie pasuje, to rozmawiamy na spokojnie:]oczywiscie nie oznacza to, ze naskakujemy na siebie z jakichs banalnych powodow....sprobuj pogadac z Nim...powodzenia

a moze jest to kwestia wydzieliny z cewki, nie mam pewnosci, ale przeciez kobiety tez roznie pachna i nie w kazdy dzien tak samo i nie mam tu na mysli jakis brudasow. mysle, ze powinnas mimo wszystkoz nim porozmawiac i powiedziec, ze wedlug Ciebie zaczal ostatnio intensywniej pachniec i masz obawe, ze moze zlapal jakas infekcje, co swoja droga moze byc prawda, a facet nawet o tym nie wie. powiedz, ze znajdziesz jakigos dobrego lekarza, bo sie o nigo martwisz i, ze jesli on zauwazylby, ze z twoja pochwa jest cos nie tak to przeciez napewno by Ci powiedzial. moze go i troche urazisz, ale troska o wlasne zdrowie zwyciezy..