Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ant98

dlaczego dziewczyny takie są? nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość ant98

na początku udaja że są bardzo zainteresowane znajomością, a nagle przestają się odzywać, nie wiecie czego chcecie

Gość kasiulekX
ależ nie zgadzam się, to właśnie faceci piszą, dzwonią a potem dzień, drugi milczą... dlaczego???? i to zawsze w takim momencie, ze moge być jego!!!!

Gość dlaczego oni tak robią
hmmmmmm...z facetami to samo właśnie poruszyłam ten wątek.....straszne to

Gość to nie jest straszne
na początku znajomości tak poprostu bywa. Ktoś w pewnym momencie stwierdza że "to nie jest to" i kończy znajomość, choć na początku wydawało się że jest zakochany czy zainteresowany. czasem wystarczy mały szczegół aby zrozumieć że to nie ta osoba.chyba na tym polega aby obie strony chciały być ze sobą ...Nic na siłę

Gość ant98
bo wy się umawiacie z facetami a ja sie umawiam z dziewczynami i większość sie zachowuje tak samo

Gość kasiulekX
to dziewczyny się bardziej angażują, czekaja na maila, telefon, wiadomość jakąś... a chłopaki zabajerzą, pogadają i potem jakby nic, milczą.... a my siedzimy, myślimy dlaczego nie pisze... 😭

Gość kasiulekX
no ale to tak ciężko być szczerym i napisać, papa, miło było, ale nic więcej???? a nie milczeć???? dotyczy to i chłopaków i dziewczyn... wystarczy 1 sms a ile niepotrzebnych nerwów się oszczędzi... 😭

Gość ant98
wy postępujecie identycznie i to jest wkurwiajace

Gość takie życie
stary poprostu byles jak ja to nazywam " frajerem" od rozrywki, kobiety jak nie maja nikogo i nie chcą siedzieć w domu cały czas , umawiają się z facetami chociaż z góry wiedzą, że nic z tego nie będzie....ale wiesz ty ja zabierzesz do kina, na spacer, czy na pizze...Jak wymusisz to ci powie ze "przeciez spotykalismy sie jako przyjaciele"

Gość kasiulekX
i to jak 😭 właśnie siedzę i wpatruję się w tel...a on kurwa nie pisze... gdy napiszę smsa- odpisuje ale jak się nie odzywam, potrafi 2 dni milczeć....dlaczego????

Gość Sedzia Dreedddd
pewnie jestes mily , spokojny itd ? jestyescie najlatwiejsza ofiara...no i nie zrobisz jej awantury jak co ...

\"ant98 na początku udaja że są bardzo zainteresowane znajomością, a nagle przestają się odzywać, nie wiecie czego chcecie \" to samo robia faceci!!!

Gość ant98
to znaczy że mam traktować dziewczyny jak szmaty i wtedy będą za mną goniły? na to wygląda

Gość Sedzia Dreedddd
Musisz jasno pokazać czego chcesz, i nie bawić się w uprzejmości zbytnie, ona ma wiedzieć, że ma cię szanować...

hahahhahahahah......to jest wlasnie normalne postepowanie facetów@!!!!nie potrafia pokazywac uczuc tylko brac to co chca i na co maja ochote...zastanowcie sie troche na swoim postepowaniem!!!!powodzenia

Gość a ja tak...
To wlasnie faceci są tacy...

Gość Sedzia Dreedddd
bo wam jak sie pokaze uczucia to przestajecie szanowac.....

Gość jkl
Bo kobiety wy tego chcecie, jak wam facet za bardzo pokaże uczucia to przestaje was interesować dlatego lepiej dam wam niedosyt niż przesyt "3 kroki do przodu ,2 do tyłu."