Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuan

Kiedy jest już za późno na poznanie kogoś?

Polecane posty

Ja ostrzegam tylko:P Nigdzie nie pisałam, że jestem idealna albo bez kompleków uchowaj Boże:D i nie czepiam się tylko czerpię ze skarbnicy zwanej doświadczeniem:P poza tym widzę, że pokazówkę odstawiasz Masz komunikator?

maila nie wysłałam, masz prośbę o autoryzację. Jesli byś mógł być tak miły i ja zatwierdzić to bym się już nie stresowała dziękuję

Aha, no to jestem ciekawy od kogo dostałem mail :) Wirtualnie -> nie wiem o co chodzi z prośbą o autoryzacje?

widzisz... spodobałeś się jakiejś kobiecie to wysłała... skoro podałeś go publicznie;) Widzisz też sposób na poznanie kogoś. Chodziło mi o komunikator o2. Jest to cudo na kształt gg. Poprzestajesz na tajemniczej nieznajomej czy napisać do Ceibie?

Summaries, pozwolę sobie obalić Twoją teorię dotyczącą magicznej liczby 26. :D KOGOŚ poznałam w wieku lat 28 (słownie: dwudziestu ośmiu) Obecnie mam 32. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni, lecz któż znasz pewną przyszłość?...

wirtualnie -> akurat z treści nie wynika, żebym się spodobał ale i tak miło gdy ktoś pociesza. Nie mam tego komunikatora, jeśli chcesz cos napisać to już zależy od ciebie ;) summaries -> 26lat to jeszcze nie tak źle, bez przesady.

mysle ze wiek nie gra roli.......moze czas tak bo trzeba uzbroic sie w cierliwosc zanim sie kogos pozna naprawde wartosciowgo:) zycie pisze rozne scenariusze kto wie czy jutro to nie bedzie ten dzien? chyba warto wierzyc i miec nadzieje- to co ze matka glupich, ale przyjemna i daje ukojenie:) zegnam sie z wami na dzis:)

Gość bylak
czesc NUan,tez tak keidys miale jka TY,, ale wsztko sie zmeinilo,,,sam to zmienilem,,,,hehhe.. ostni jak siedzielem w restaracji to pewene k obiet wprost zaprisl mnie do mnie,,,,, ,,,,,,,,, echh,szkoda pisac ajk sie zmien,lo moje zycie teraz,,,):):..... to tak na pocieszenie i optymizm,,):):

Gość vert
stara panna w wieku 30lat, to dopiero jest za późno

Ale się porobiło :-) Dzień dobry wszystkim... mam dziś podły humor, może tu się odstresuję.. Co nowego?

Witaj Scooby, nie wiem czy akurat ten topik to dobre miejsce na odstresowanie, no ale każdy ma swoje sposoby na stres ;)

Haha, ja ostatnio za dużo przesiaduję na kafe, może powinnam przystopować, zaskoczyłeś mnie tym, że podałeś maila, to już duży postęp :-)

Nie chciałem wpisać się do szacownego grona wiecznie niezadowolonych forumowych marud, którzy narzekają na swój los a nic nie robią żeby go zmienić. Ja coś przynajmniej zrobiłem.

No i super, gratuluję odwagi, mam nadzieję, że będzie to wstęp do dalszych działań w kieruku poznania jakiejś fajnej kobiety :-) życzę ci powodzenia

Nie było to znów az tak odważne, ale zawsze coś. Zresztą, żeby kogoś poznać , oprócz odwagi potrzebna jest też duża ilość szczęścia.

Gość forumowa maruda
phi , ja jestem za to kilka lat mlodszy wiec mam jeszcze czas zeby zaczac cos robic :D zaczne jak bede mial 27 lat to i tak wczesniej od Ciebie leszczu :P a na razie ..... mam ..... lat i nigdy nie mialem dziewczyny :(

Być może, nie znam się na tym :-), ja po prostu często spotykam się z różnymi ludźmi, więc okazji jest sporo, no ale szczerze mówiąc myślałam, że topik umrze śmiercią naturalną po tej twojej akcji :-), dlaczego cię nie widać na innych? Występujesz po innym pseudonimem? :-)

forumowa maruda -> to dobrze, że zaczniesz wcześniej, ale pamiętaj, że liczy się efekt końcowy ;)

Co się stało z topikiem, czyżbyś znalazl tę jedyną ;-) ?Czy udzielasz się gdzie indziej, jestem ciekawa twoich losów..

Gość wszystko mozliwe