Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lali

wokół same zdrady

Polecane posty

Gość lali

ciągle same zdrady ostatnio a mnie też w głowie ciągle jedna myśl że mąż mnie zdradza, wiele bym dała by się dowiedziec prawdy. Nie ufam mu z reguły nie ufam faceteom choć bardzo bym chciała dla świętego spokoju, żeby się nie dręczyć! Czy są jakieś sposoby by się nie przejmować, kocham męża ale nie wierzę mu to już mnie doprowadza do obłędu czasami!

Gość 1.5 roku podwojnego zycia
niestety..... tak juz jest dzis wolalabym po prostu nie wiedziec jesli maz spelnia sie jako partner nie weircilabym w brzuchu dziury ale jesli nie...

Gość lali
kurcze czemu faceci muszą być tacy okrutni, olewka na wszystko a kobieta musi sobie z tym wszystkim radzić

otoz to kobieta ma radzic sobie ze wszystkim a najbardziej jakby co nie zameczac nikogo swoimi emocjami jak zdradza...:(

Gość lali
nie twierdzę że kobiety nie zdradzają ale faceci jakoś tak mają lekko i wszystko na luzie

Gość lali
jak facet nie zadowala kobiety i jest ciapa to nie dziwne że kobiety zdradzają i na odwrót ale jak jest wszystko ok nawet suuuuper to czemu musza byc jeszcze inne kobiey???? nie rozumie tego

jak moga miec lekko i na luzie cale forum rozwczieczonych kobiet sie na nich pastwi... ja nie mam problemow z zadowoleniem kobiety i jakos ich to nie powstrzymalo... wystarczyl im 2 tyg. wyjazd...

przewaznie kiedy facet zdradza robi to tylko fizycznie... kobiety robia to fizycznie i psychicznie... wiec czemu facet ma zawsze byc tym zlym...

poniewaz po wszystkim uwaza ze nic sie nie stalo np................. i jeszcze potrafi obwiniac kobiety

a powyzej kobieta co uczynila... zwalila na faceta ktory nie potrafi zadowolic kobiety... to nie usprawiedliwienie...

Gość 15 roku podwojnego zycia
...dla mnie ...wszystko jest kwestia rozmawiania staran ...hm moze u mie chodzi o cos innego ...

oo zle wpisalam nicka

tu chodzi o to... nie znacie umiaru... im wiecej macie tym wiecej chcecie... W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża. Przy wejsciu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu: - możesz wejść do sklepu tylko jeden raz, - jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym piętrem, - możesz wybrać jakiegolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej, - jak wejdziesz wyżej nie możesz już się cofnać. Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego. Na pierwszym pięrze wywieszka mówi: Ci mężyzni mają pracę. Kobieta decyduje się wejść wyżej. Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci. Kobieta znów postanawia wyjść wyżej. Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni. Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej. Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyżni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych. Niesamowite, pomyślala kobieta,z ciężkim sercem odrzuca taką ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro. Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie piętro. Szóste piętro: Jesteś na tym piętrze odwiedząjaca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać że kobiecie nigdy nie dogodzisz. Dziekujemy za odwiedziny w naszym sklepie. Na przeciwko tego sklepu zostal otwarty Sklep \"żon\". Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex. Na drugim pietrze są kobiety, które kochają sex i są bogate. Piętra od trzeciego do szóstego NIGDY nie odwiedził żaden facet.

Gość pkpkpk
odnośnie ostatniego żartu: jeśli jestem kobietą, kocham seks i jestem bogata, to zatrzymam przy sobie męża pomimo tego że jestem flejtuchem i mam bajzel wokół siebie? to fajnie

wiesz ...czasami chodzi o "zwykły" szacunek... a dla mnie szacunek to zycie w prawdzie, nawet jesli boli wielu facectow ucieka sie do oszukiwania latami ale gdyby zona oszukała ....wiesz jak jest mnie wolno kobiecie nie przystoi...

Gość Ni z gruchy ni z pietruchy
A i owszem.. wokol same zdrady! przykre to, ale niestety prawdziwe.. :( Glowka do gory! Nigdy nie jest tak, zeby nie moglo byc.... lepiej! :) I kazdy z nas ma wplyw na swoje zycie! Tylko od nas zalezy jakie ono bedzie.. na ile sobie pozwolimy!