Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot killer

kot a 3 pietro

Polecane posty

Gość kot killer

mam kota. jest troche porypany. mieszkam na 3 pierze. kot lubi sobie posiedziec na balkonie. a czasem upolowac golebia. balkon nie jest zabezpieczony siatka. 2 razy ladowala na dole. nic jej nie bylo. lraz sie potlukla. zastanawiam sie czy to kwestai 7 zyc kota, w takim razie zostalo jej 5 czy moze spadajac z tej wysokosci nic jej sie nie stanie. na dole trawa i krzaki. wiece cos na ten temat. nie chce jej zabronic wychodzic na balkon. i tak by mi nie dala spokoju. darla by sie.

Gość roznie moze byc

Gość paszczucha
to nie jest 7 życ , kot si.ę przekreca w powietrzu , żeby dobrze wyladowac , ale załóżcie mu lepiej tę siatkę , bo dobre to to dla niego nie jest

Gość no i wypadałoby mu kupic
jakąś atrakcyjną zabawke.Moze gołębie odetchną :-)

Gość kot killer
siatki na bay balkon nie moge zalozyc. administracja mi kazala zdiac. zabawki ma. jak jej sie nie wypusci na balkon to nie daje zyc . moze sie dzrzec bez konca. w nocy nie mam mowy o spaniu. ona chodzi tylko jak jest cieplo. wiec w zimie nie ma problemu. a nawet latem jak jes troche chlodniej lub pada o zaraz chce wracac.

Gość śląski robotnik
Spoko, mój kot wyskoczył z 6 piętra i przeżył.

Gość kundrie
mój też bardzo chcie siedziec na oknie i też ma ochotę skakać na gołębie, więc ma na sobie puszorki, smycz jest przywiązana do kaloryfera (taka długośc, z sobie moze spokojnie usiąść na zewnętrzym parapecie) a ja mam spokój :) mieszkam na 4. piętrze i bałabym się, zę zrobi sobie krzywdę a poza tym boję sie, że jakby spadł to by w panice poleciał jak szalony byle gdzie a mam blisko bardzo ruchliwą ulicę i rondo. nie chciałąbym go zdrapywać z asfaltu. więc siedzi w oknie, ale na smyczy :) i wszysy są zadowolenia ;)

Gość no chwila
a jak spadnie to zawiśnie ?? Nie udusi sie ;-) ?

Gość ja słyszałem
o takim kocie co wypadł z 10 pietra i przeżył... bo wylądował na balkonie na 9 piętrze :P .

Gość kot killer
moj jak spadl to wrocil do domu tzn spadla okrązyla blok i siedzialal pod brama ktos jej otworzyl , wlazla na 3 pietro i drapala w drzwi. zdiwilam sie troche. ona bezproblemu trafia do domu. chodze czasem z nia na spacer. ale jakos nnie bardzo ma ochote. leci do bramy zaraz. nawet jej sie juz nie myla.

Gość unijny liberal
radze potrenowac z kotem. tzn. wyrzucac go tak z dwadziescia eazy no dopoty az osiagnie doskonalosc w lataniu albo ewolucja na skutekn tego latania podaruje mu skrzydelka.

moja raz prawie trafiła-tylko jej się piętra pomerdały :) a druga oblatując blok weszła w pierwsze otwarte drzwi-od zsypu,te,pod które śmieciarka podjeżdża.trafiła na jedenz nielicznych momentów,gdy drzwi otwarte.Gdybym ja zła pięć minut później,j7uz bym się tam nie dostała.Jeny,jak sobie pomyślę,że ona by tam musiała tyle czasu siedzieć..A ja bym nawet nie wiedziała...

Gość razu pewnego
chcialem zlapac kotka.Szedlem za nim az na 4 pietro(kamienica) i kotek wyskoczyl sobie spokojnie na podloze z kamienia.Wiec chyba spoko z tym skakaniem.Czwarte pietro kamienicy to znacznie niz w bloku,poza tym na kamien...