Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 Ja tam w szampony nie wierzę. One raczej tylko oczyszczają skórę głowy i dzięki temu pomagają otworzyć kanaliki włosowe, ale na pewno nie dają niesamowitych efektów. Ja pokonałem prawdziwe wypadanie włosów dzięki zastosowaniu właśnie tych produktów: https://hedoni.pl/kosmetyki-nioxin/419-nioxin-intensive-treatment-serum.html https://hedoni.pl/kosmetyki-nioxin/445-nioxin-intensive-treatment-kuracja-100-ml.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 idz to trychologa na terapie mi to uratowal owlosy jak mi masakrycznie wypadaly po porodzie 5 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 Witam zaczełam regularnie używać szamponu do którego podsyłam link. Jego regularne stosowanie pomogło mi zniwelować wypadanie włosów. POLECAM ! https://www.kwiatyupominki.net/szampon-na-zmrozonej-wodzie-przeciw-wypadaniu-p-1416.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga120 Napisano Lipiec 25, 2018 Szampon nie jest magicznym eliksirem i niestety nie oczekujcie jakiegokolwiek efektu. Mój mąż przechodził przez to samo; a to nowy szampon, maść, suplement diety - wszystko na nic. Tylko strata czasu oraz nerwów. Mąż zdecydował się na mikropigmentacje micro haar i to jedyna rzecz, która naprawdę zmieniła nasze życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 ja używam szamponu biotebala. Ma w składzie biotynę, żeńszeń i parę jeszcze innych dobroczynnych składników, dzięki czemu skutecznie hamuje wypadanie i też dobrze wpływa na kondycję włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2019 Ja odkryłam niedawno Hair Medic i pierwsze odczucia mam bardzo pozytywne. Po dwóch tygodniach kuracji już widzę że włosy są mocniejsze, że przestały tak wylatywać, aż się nie mogę doczekać końcowego efektu po całym procesie. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoptak36 0 Napisano Styczeń 8, 2019 polecam szampon i odżywkę colway, z kolagenem, zamawiam na stronie hedoni.pl wszystko w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rennn Napisano Kwiecień 1, 2019 Pozytywnie mnie zaskoczył szampon Hair Medic nie spodziewałam się cudów...a tymczasem to są jakieś cuda, bo po miesiącu używania wreszcie mogę bez strachu umyć głowę i nie muszę się bać, że potem w kabinie będę miała pełno włosów na brodziku...strasznie to wygądało jak człowiek widział ile podczas jednego prysznica wypada włosów z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyzula Napisano Kwiecień 27, 2019 mnie włosy przestały wypadać i bardzo się wzmocniły po szamponie i odżywce biotebal z biotyną i innymi składnikami. Używam ich od ok. dwóch miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Steffa Napisano Maj 18, 2019 Pyza, dlatego, że on ma największą dostępną dawkę biotyny i szybko widać rezultaty. Wystarczy być regularnym i włosy się wzmacniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2019 Szampon Alterra z kofeiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rekardo Napisano Sierpień 5, 2019 Porządne kosmetyki kosztują, ale przynajmniej przynoszą jakieś efekty. Przykład - fryzomania.pl/hair-medic-szampon-organiczny-przeciw-wypadaniu-wlosow-200ml.html Postawicie na byle jakie rozwiązanie, to nie przyniesie wam jakiegokolwiek efektu. Postawcie na rozwiązania jakościowe, wtedy z czasem korzyści na bank przyjdą. Byle jakie produkty kompletnie nic nie dają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Sierpień 29, 2019 Też miałem problem z wypadającymi włosami, na szczęście odkryłem ten szampon https://menspace.pl/szampony-dla-mezczyzn/american-crew-thickening-meski-szampon-przeciw-wypadaniu-wlosow-250ml-produkt-men-s-health , radzi sobie idealnie, już po 3-4 myciu widać efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reya Napisano Styczeń 21, 2020 Proponuję tabletki biotebalu, moim zdaniem są lepszym rozwiązaniem niż szampon. Wypadnie włosów oznacza osłabienie organizmu. Dlatego zrobiłabym badania i starała się go skutecznie wzmocnić. Szampon jest dopełnienie całego procesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamalenka 0 Napisano Czerwiec 9, 2020 Kiedyś sama miałam problem z wypadaniem włosów, myślałam wręcz że wyłysienie, pewnego dnia trafiłam na tą strone: wlosomaniaczkapl.wordpress.com Jest tam polecony specyfik na poprawę kondycji włosów, warto go przetestować, załączam zdjęcie z kuracji 2 miesięcznej, efekt jest fantastyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano Grudzień 16, 2020 Nie polecam na pewno zwracac uwagi na reklamy. Bo praktycznie każda firma w ofercie ma szampony na wypadanie włosów. Problem jest w ich składzie. Czy takie szampony rzeczywiście mają w sobie składniki, które dobrze wpływaja na cebulki włosowe oraz są w stanie zahamować wypadnaie włosów. Albo przynajmniej to wypadanie spowolnic. Jednymi z ważniejszych substancji są ekstrakt z nagietka czy zielonej herbaty Dobrze na stan włosów wpływa arnia oraz mleczko pszczele"https://delpos.pl/ Jednym z lepszych dermokosmetyków jest Delpos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sir_Miuosh 0 Napisano Luty 1, 2021 Skład jest bardzo ważny. Nie tylko w przypadku kosmetyków ale również szamponów czy odżywek do włosów. Delpos faktycznie ma naturalny skład i do tego jest skuteczny. Wiele osób pisze o nich same dobre rzeczy. Wiec myślę, że jeśli ktoś ma problem z wypadaniem włosów to na pewno powinien z Delpos skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eilllka 0 Napisano Luty 25, 2021 Próbowałaś szamponu od Solverx? Mam ten z serii Sensitive, po stosowaniu przez dwa miesiące mogę powiedzieć, że włosy są mocniejsze, mniej wypadają, skóra głowy jest nawilżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DER-MED 0 Napisano Luty 26, 2021 Nadmierne wypadanie włosów oraz łysienie mogą być przyczyną m.in. problemów hormonalnych. Ważne jest, aby twój mąż skonsultował swój przypadek z trychologiem, aby wykluczyć wiele schorzeń i zdiagnozować jego problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Lipiec 27, 2021 To tylko i wyłącznie szampon z apteki, najlepiej dermokosmetyk roślinny który nie będzie obciążać włosów. Wypróbuj sobie Klorane do włosów wypadających, bo dzięki zawartości chinininy i witamin B przywraca włosom wigor i wytrzymałość. Można go stosować codziennie i jest bardzo wydajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Lipiec 28, 2021 Mój poszedł do dermatologa i dostał wcierki na receptę - już po miesiącu było lekki efekt widać. Szampony niewiele dają, bo są na głowie tylko przez chwilę, dlatego lepiej wybrać po prostu taki, który dobrze Ci oczyści i nawilży skórę (jak skóra jest przesuszona to włosy nie mają w czego wyrosnąć), a podczas mycia głowy zrobić lekki masaż od czoła do karku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota 1112 0 Napisano Luty 26, 2023 Koniecznie przetestujcie maskę Henna Pilomax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach