Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

co to moze oznaczac? krew

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

robilam badania krwi, wiekszosc parametrow mam w normie, jednak poziom monocytow jest podwyzszony, co to moze oznaczac? norma % to 1,7-15%, a ja mam 17,4 norma # to 0,1-0,9 a ja mam 1,3 co to moze oznaczac? czy niskie (ale w normie zelazo) moze miec wplyw na stan zdrowia? norma 50-168, ja mam 62...troche malo czekam na odpowiedzi :)

Najprawdopodobniej infekcja bakteryjna jest przyczyną podwyższonego poziomu monocytów. Może przechodziłaś niedawno jakieś zakażenie. Co do żelaza, jest w normie, ja miałam kiedyś coś koło 40 i żyję;)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
chora nie bylam od baaaardzo, bardzo dawna chociaz...jakas infekcje mialam w gardle;/ ropną, ale to bylo jakos miesiąc temu (jesli nie 2) wodo----> a nie mialas w tym czasie problemow z wypadającymi włosami?

Z włosami mam niemal stale problem, ale głównie ze stresów (stresy z kolei wyniszczają wszystkie witaminy i minerały, nawet dodatkowa suplementacja czasem nic nie daje). Miałam przepisany Sorbifer Durules (żelazo w formie prolongatum) ale niestety musiałam przerwać jego stosowanie, mój żołądek jest bardzo wrażliwy i po prostu buntował się przeciwko tym tabletkom;)