Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na zmianę

jak namowic narzeczonego aby

Polecane posty

Gość czas na zmianę

w koncu zrobil prawko?????

Gość a ty masz

Gość um4
kopnij go w lewe jądro

Gość A ty masz prawko
??? Nie namawiaj narzeczonego.

Gość czas na zmianę
no jasne ze mam

Gość postaci
a czemu ma robic prawo jazdy? :o

Gość czas na zmianę
zeby jeździc samochodem, glupie pytanie :-(

Gość Jeśli nie chce to go
nie zmuszaj. Wystarczy, ze ty masz. Jesu, daj facetowi luz, bo zwieje od ciebie.

Gość czas na zmianę
a chce zeby on tez jeźdizl samochodem bo mam dosc wożenia jego dupska, mi tez sie cos od zycia nalezy a nie ze ja na wszytskich imprezach jestem niepijąca ze ja musze jeździc z jego mamuśką do lekarza (gdyby mial prawko sam by mogl) jak jedziemy w dlugą podroz moglibyśmy sie wymieniac jak bede chora albo źle się czula to zebym nie musiala liczyc na laskę rodziny i znajomych...

Gość bo na kafe już dawno dowiedzio
no że facet niski, z małymi stopami i bez prawa jazdy nie nadaje się do seksu. Jak on nie zrobi prawka to ona będzie ni zaspokojona

Gość postaci
To glupia $#@% znajdz sobie takiego, ktory ma prawo jazdy, jesli to dla ciebie takie wazne. Szkoda faceta, ze trafil na takiego pustaka. A jak masz dosc wozenia, to zostan sama, skoro to dla ciebie wielkie wyrzeczenie. Ksiezniczka sie trafila.

Gość czas na zmianę
no zebys wiedzial ze księżniczka, kazda kobieta chce być księżniczką dla swojego faceta

Ludzie, wy chyba macie coś nie tak z umiejętnością czytania ze zrozumieniem :O Dziewczyna pisze wyraźnie, że ma dość ciągłego robienia za szofera, że dla odmiany ona chciałaby wypić kilka kieliszków wina na imprezie. Autorko - moim zdaniem powiedz mu to wprost. Nie przesadzajmy, równość ma być w związku.. Jeszcze to wożenie jego mamy (nie krytykuję faktu, bo chwalebny to uczynek) ale czy kochający syneczek nie mógłby czasem SAM tego zrobić?

Gość postaci
mamy nowa teorie: "facet bez prawa jazdy nie nadaje sie do zwiazku". Coraz bardziej absurdalne macie te wymagania. Tak to jest, jak sie za bardzo rozpiesci swoja kobiete.

niech robi za statyste... ile kobiet nie ma prawa jazdy i faceci musza je wozic... i jakos sobie z tym radza...

Gość ja jestm za
Postaci - chyba czytać nie umiesz. :O Ja zamierzam zmusić brata do zrobienia prawka, bo ja nie zawsze będę w stanie Mamę zawieźć do lekarza. Myślę, że powinnaś Autorko po prostu przestać robić za szofera. Na imprezy niech Cię zabiera taksówką.

Gość czas na zmianę
Kici-kici dzieki za zrozumienie! dokladnie o to mi chodzi!!! Już mu mowilam wielokrotnie,aby zrobil prawko, ale ciagle to przeklada. Byl bardzo chetny, dopoki nie posadzilam go za kierownicą i nie zaczylam uczyc ruszania, hamowania itp. Zniechęcil mi sie chlopak, no wiadomo ze poczatki są trudne...i teraz nie wiem jak go przekonać. Wydaje mi się ze on boi się ze bedzie gorszym kierowcą ode mnie:-( A ja wiem ze to nieprawda...

Gość czas na zmianę
słuchajcie ja potrzebuje argumentow, aby go przekonać, bo te ktore tu podalam niestety nie dzialają:-(

Gość ja jestm za
Mój facet ma prawko, ale auto jest moje i ja na co dzień "za szofera" robię. Bo lubię, bo spokojniej jeżdżę, bo nie jest to dla mnie problemem. Ale czasem jedziemy gdzieś kilkaset km i nie wyobrażam sobie zrobienia samodielnie 700 kilometrów bez zmiany. Albo, jak pisałam, nie zawsze jestem pod ręką, żeby zawieźć kogoś do lekarza - wtedy on jedzie. A czasem zwyczajnie łeb mnie napier*ala i nie wyobrażam sobie prowadzić - to wielka ulga mieć zmiennika.

Gość ja jestm za
A może zapytasz go wprost, czemu nie chce?

Gość czas na zmianę
pytalam, boi się ze nie da rady :-( musze jakos podbudowac jego meskie ego i sprawic zeby uwierzyl w siebie, w koncu prowadzenie auta nie jest chyba az tak trudną sztuką.... Nawet moja sasiadka, 60 lenia kobieta jakos sobie radzi!

Gość ja jestm za
Powiedz, że nic sięnie stanie jeśli nie uda się za pierwszym razem i że może się bać, ale niech choć spróbuje. Bo jak się inaczej przekonać?

Gość czas na zmianę
nie wiem, jak go przekonac, ale na pewno nie bede z facetem, ktory nie umie jezdzic. Ja umiem, to on tez musi. To jest dla mnie bardzo wazne. A jak nie da rady, to chyba zerwe zareczyny. Bo meczyc sie z kims takim nie ma sensu.

Gość czas na zmianę
czas na zmianę nie wiem, jak go przekonac, ale na pewno nie bede z facetem, ktory nie umie jezdzic. Ja umiem, to on tez musi. To jest dla mnie bardzo wazne. A jak nie da rady, to chyba zerwe zareczyny. Bo meczyc sie z kims takim nie ma sensu. bezsensowny podszyw ludzie...dajcie spokoj z takimi tekstami ile macie lat?co za głupota!

Gość czas na zmianę
i na pewno z nim nie zerwe, bo mam dzieki niemu super orgazmy

Gość czas na zmianę
w kwestii orgazmow się akurat DROGI PODSZYWACZU nie pomyliles!