Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na silownie marsz

Dlaczego dziewczyny dbaja o cialo na miesiac przed wakacjami ?

Polecane posty

Gość na silownie marsz

a reszta roku to co ? dba sie caly rok...czy wy widzicie zeby facet chodzil na silownie tylko w czerwcu by na lipiec miec klate ?

Gość widziałyśmy
picują się faceciki żeby wakacyjnie pozarywać naiwniaczki

Gość tak to jest z pustymi laskami
:-O

bo ciepło sie robi i nagle trzeba pokazać troche ciała,a ja tu pokazywac takie boczki czy blada skóre? wiec sie ocykają nie w porę i latają do solarium, opalają się na trawniku w parkach i hurtem odchudzają:)

Gość ja bym nie mowiła o tym
nie wiem jakie znasz kobiety, ja dbam o siebie cały czas. natomiast odwrotną sytuację widać właśnie u facetów - kwiecień-maj - szturm na siłownie, karnety kupują i w ogóle, gwiazdy sportu. do lipca-sierpnia. po powrocie z urlopu koniec z dbaniem o siebie.. nie chcę generalizować, ale ZNACZNA większość facetów tak własnie robi, w przeciwieństwie do kobiet, które jednak jak już zaczną ćwiczyć itd to konsekwentnie, nie tylko do urlopu. przynajmniej w moim otoczeniu ;)

Gość fghff
gowno prawda ze faceci chodza na silke tylko przed wakacjami. stali bywalcy chodza caly rok, nabiera masy przez okres zimniejszych dni i nastepnie rzezbe na lipiec/sierpien aby ladniej sie prezentowac. kobiety natomiast nie dbaja o siebie wogole, przed wakacjami po prostu wiecej gadaja o tym aby schudnac oraz czytaja jakies pierdoly w babskich gazetach "plaski brzuch w 5 minut", oczywsicie czytajac to wpierdalaja ciastka i popijaja kawe z 40% mlekiem i 2 lyzkami cukru

Gość ja bym nie mowiła o tym
taaaa jasssne 💤