Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona życiem

DLACZEGO FACECI BIJĄ KOBIETY...

Polecane posty

Gość abcdekk
a ja bym mu oddała ;)

Gość abcdekk
pozniejprzez okno wyrzuciła i powiedziała ze sam wyskoczył ;). jak mozna sobie pozwolic na to, zeby mezczyzna podniósł na kobiete reke. nigdy w zyciu!!! mogłabym go kochac na zaboj, ale jesli by podniósł na mnie reke i mnie uderzył nie miał by juz najmniejszych szans!!! uciekaj od niego dziewczyno jak najdalej!!! jesli teraz cie bije to co bedzie pozniej....zabije cie???

Gość zasmucona zyciem
a czy sa na swiecie jeszcze wartosciowi faceci ktorzy szanuja swoje kobiety???

Gość W MORDE takiemu dać ........
miałam takiego chłopaka :O :O :O :O wiem co czujesz mieszkał u mnie i przez cały ten czas to był koszmar! 4 lata jak w kanał :awantury ,pijane powroty do domu nad ranem ,dudzenie domofonem calego bloku:O ale ja sobie nie dawałam nic powiedzieć aż w końcu zaczęłam siebie obwiniac !!!!!!Na szczęscie miałam sprawdzonych przyjaciół i robili mi wszystko aby nas rozdzielic udało sie wystawiłam walizki za drzwi bolało rok ....po 4 latach poznałam fajnego ,normalnego faceta ,który potrafi mnie szanować jest super ojcem i teraz juz wiem,że nie pozwoliłabym więcej podnieść na siebie ręki NIGDY W ZYCIU!!!!!!!!! A mój były wiedzie żywot drobnego pijaczka ,zona rodzi mu kolejne dzieci ,klepie biedę ,pracy nie ma po prostu ...dno... I DOBRZE MU TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bądz durna pogoń w cholere jak nie potrafi uszanować drugiego człowieka to niech siedzi sam!!!!!!!!!

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppp

Gość święta racjaaaaaa

Gość takiego to trza uśpić.......

Gość pewnie tez masz coś na
SUMIENIU

Gość niuśka samuśka
mój też był ch.u.j.e.m...wszystko na nie ,wszystko źle ...tylko,że u mnie jak była awantura i rękoczyny to z obu stron bo nie przeżyłabym gdyby on tez nie oberwał...

Gość who knows
dlaczego? bo jest ciota, lepiej pobic kogos nad kim wiadomo ze ma sie przewage niz kolege/faceta od ktorego by sie zebralo ciegi. Jakbym spotkal takiego goscia na swojej drodze to rowniez silowo bym mu wytlumaczyl ze KOBIET SIE NIE BIJE!!!

Gość zasmucona życiem
DOKŁADNIE CHYBA KTOS MUSIAŁ BY GO NAUCZYC ZE KOBIET SIE NIE BIJE!!! A na marginesie powiem ze włąsnie ja nie mam nic ale to nic na sumieniu i dlatego to mne tak boli:-(