Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

BUTY

Polecane posty

[19.06] 18:16 merciii kurde kobietki tak mi sie noga slizga w letnich sandalkach na szpilce ze wygladaja czasem nawet jak o 2 numery za duze...a sa dobre idealne na mnie...co zrobic zeby sie ta noga az tak strasznie nie slizgala?;/ obcas 8,5 cm wiec jeszcze nie az tak wysoki... [19.06] 18:17 Spadywuj z tego forum bo Ci przylutujem ! [19.06] 18:17 yhy też tak miałam...zaniosłam do szewca i mi wkładkę wymienił na taką ze surowej skóry i już się nie ślizgała [19.06] 18:18 crazy_bogie sa wkladki do butow na obcasie, takie zelowe. ja dbam o to aby stopa zawsze byla sucha, jesli jest taka potrzeba to uzywam srodkow aby stopa sie nie pocila. jednak czesto sie zdarza, ze buty poprostu sa na mnie ciut za luzne bo mam chuda stope. [19.06] 18:19 merciii teraz jest bardzo cieplo na dworze i chcac nie chcac ta stopa sie zawsze spoci...ogoladam teraz w internecie takie wkladki do butow podpietki dokladnie,przykleja sie do buta pod piete i ponoc ma chronic przed slizganiem sie stopy. [19.06] 18:23 merciii http://allegro.pl/item206795222_zlote_cudenka_ super_sexi_rcg_rozm_38_.html w takich dokladnie...;/ [19.06] 18:24 buty z deczka tandeciarskie a wiec nie dziw sie,ze sie slizgaja. podklej wkladke welurowa u szewca i bedziesz miala problem z glowy [19.06] 18:25 ja bym nie mowiła o tym mam te żelowe z sholla i jeszcze bardziej mi sie stopa w nich ślizga masakra.. [19.06] 18:27 yhy jak włożysz te wkładki pod pięty to ci one nic nie pomogą...sa takie pod przednią część stopy...żelowe...tylko nie wiem jak u ciebie ale u mnie one się nie sprawdzają....mam klapki w których piekły mnie stopy,włożyłam to wkładki żelowe to tak mi się stopa śliskała że myślałam że się zabiję [19.06] 18:38 merciii dzis to az mi wstyd bylo koszmarnie sie czulam,moze nie bylo tego az tak widac ale ja wiedzac ze mi sie slizgaja czulam sie koszmarnie;( [19.06] 18:39 yhy wiem jak to jest...przez to tak niepewnie się idzie [19.06] 18:43 merciii moze talk by cos pomog? antidral? juz nie mam pomyslu serio... [19.06] 19:03 upupupupu [19.06] 19:05 yhy myślę że te środki typu talk to nic nie pomogą...a może zastanów się nad wymianą wkładek...to chyba bedzie najlepsze wyjście [19.06] 19:06 malaga21 trzeba byc debilką zeby sobie kupic takie butki. wystarczy spojrzec na to cos, od razu widac ze stopy dobrze trzymac nie bedzie [19.06] 19:10 prosty sposób gwiazd na czerwonym dywanie SPRYSKAć w środku BUTY LAKIEREM DO WłOSóW działa w 100 % [19.06] 19:13 yhy ja słyszałam że lakierem do włosów pryska się buty jak farbują a nie jak się śliskają [19.06] 19:16 merciii oj lakierem butow raczej nie radzilabym pryskac nikomu a co do wypowiedzi wyzej nie jestem zadna debilka i bardzo prosilabym o zaoszczedzenie wyzej wymienionych epitetow pod moim zadresem dziekuje! a nad wymiana wkladek sie chyba zastanowie...wydaje mi sie ze to nie jest az takie drogie... [19.06] 19:17 na ślizgającą stopę tez działa [19.06] 19:22 yhy wymiana wkładek kosztuje około 20zł [19.06] 19:26 merciii i to chyba jedyne wyjscie...i komfort psychiczny...jutro wybiore sie do szewca! dziekuje za porade [19.06] 19:27 yhy [19.06] 19:29 tak tak tak I ty w tych butach chodzisz na codzień?? Codziennie pomykasz w tych butach?? Po chodniku idziesz?? W dzień idziesz w tych butach?? Horny ...

Gość kto to przeniósł
co buty maja wspolnego ze z drowiem i urodą :O bez sensu, chodzilo o buty a nie ze noga się poci, :O jezzu