lady_glutter 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 a ja sie zgadzam z autorem,wiekszosci babek podobaja sie wysocy co nie oznacza,ze nie znajda sie takie co lubia niskich.tak samo jak z pesisami;) na male tez sie znajda amatorki hehe. ja kiedys mialam nizszego w sumie nie wiem czemu i bylo beznadziejnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 *penisami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUSgdynia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 człowieku co ty za bzdury wypisujesz?! nie dla kazdej dziweczyny wzrost jest na pierwszym miejscu! ja tez mam jakies 173 i gdyby doliczyc conajmniej 5 cm szpilki a bardzo lubie obcasy to czesto zdarza sie ze jestem wyzsza od swojego faceta!! a bardzo czesto umawiam sie z mezczyznami ktorzy maja jakies 170 ! i zupełnie mi obojetnie czy mezczyzna ma 2 metry czy 30 centymertów mniej! przeszkadzaloby mi jedynie gdyby byl odemnie szczuplejszy albo miescil sie w moje ciuchy! ale to ciezkie do zrobienia. co do bycia małomownym i zamknietym w sobie to zgadzam sie, odstrasza kobiety. ja tam mam teorie ze jezeli facet umie rozsmieszyc kobiete to juz ponad polowa sukcesu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach