Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

SMUTNO MI CO WY NA TO?!

Polecane posty

Gość krolowa_sniegu
a ja jestem zla!!! nienawidze tego spoleczenstwa!!!!!!!! :[ :[ :[ :(

Gość mamy to w dupie

Gość krolowa_sniegu
kolejny raz przejechalam sie na wszystkich i uswiadomili mi kolejny raz ze wlaciwie jestem sama. Krotko mowiac umiesz liczyc licz na siebie. Do tego niektorzy nawet nie potrafia nieumiejetnie sklamać:(:(:( a Tobie co lezy?

Gość krolowa_sniegu
umiejetnie*

hyh. to mi koleznaka dzis wyjechala z textem na gg ze ja jestem straszna klamczucha... i tez sie odwrocili.. tez jestem sama. jak liczysz to licz na siebie. kazdy ma cie w dupie, mwoei to do siebie... okazalo sie ze wymyslila to sobie bo nei chce mnie zaprosic na swoja impreze na zakonczenie roku klasowa a chodze z nia do klasy. extra:(:(

no i wez tu czlowieku wy3maj. Ja tylko marze zeby stad wyjechać. I tak jestem sama a tam przynajmniej nie bede musiala ogldac tych fałszywcow!!!! ahrrrrrr, krew mnie zalewa jak sobie pomysle o nich wszystkich..

ja tez tak mam. chce wyjechac chce pojsc od inego miasta kazdy czlowiek jest falszywy zdarza sie ale oni sa dwulicowni obludni jejku... mam dosc

no ale jak narazie nie widze konca tej meczarni:( nie mam mozliwosci narazie wyjechać.. a wakacje tez nieciekawie sie zapowiadaja.. 0 pozytywow! do tego pogoda sie popsula, jestem glodna a jzu nie pora na jedzenie, nie mam kasy.. itp i jak tu nie być zlym!