Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastrucja

Znienawidziło mnie nagle całe otoczenie !

Polecane posty

Gość nastrucja

Dałam kosza chłopakowi ( miły fajny ale nie w moim typie ) zaraz po tym stwierdził, że w takim wypadku nic go w kraju nie trzyma i zdecydował się na wyjazd do Iraku ( już wcześniej miał propozycje ale odmawiał)....Teraz połowa osiedla mnie nienawidzi i patrzą na mnie jakbym go zabiła, koleżanki mnie unikają bo ich chłopacy to kumple tego gościa, w bloku nikt mi nawet na dzien dobry nie odpowie.... Chyba musze się powiesić by byli zadowoleni...

Gość Mlody Verter
przez ciebie zginie człowiek!

podnies wysoko glowe i nie pozwol sie obarczac odpowiedzialnoscia za cudze decyzje, bo to sa CUDZE decyzje, a nie twoje. Ludzie ida owczym pedem, skoro jeden kolega cie potepil, to reszta tez, skoro jednak kolezanka, to reszta sie nie wychyli i tez bedzie niby przeciw tobie. Jestem pewna, ze sa w twoim otoczeniu osoby, ktore wcale cie nie potepiaja, ale boja sie ujawnic, zeby same nie zostac izolowane. Olej to, za jakis czas im przejdzie. Nikogo nie przepraszaj, nie zrobilas nic zlego.

Gość chwilowo
Dziewczyno nie doluj sie!!! To nie Twoja wina!!!

Gość chwilowo
To byl jego wybor, a to co robia wszyscy inni to jest dziecinada! W koncu zapomna

Gość Mlody Verter
jej wina ...moim zdaniem ksiądz z ambony powinien ja potępić !

Gość Mlody Verter
jak w trumnie wroci ...to uwazaj jak zapomna :D

Gość chwilowo
Nasturcjo, pamietaj: NIGDY NIE ZALUJ PODJETYCH DECYZJI; BO ONE SA DLA NAS ZAWSZE NAJLEPSZE!!!!

Gość chwilowo
Mlody... Co Ty wiesz o zyciu!!! Jak wroci w trumnie, to jego wybor i decyzja. Dziewczyna nie ma z tym nic wspolnego.

A to Twoja wina ze nie podobal Ci sie? Chyba troche przesadzaja, przeciez ty nie moglas sie zmusic do tego zeby sie w nim zakochac, a to jaka podjal decyzje to jego sprawa, widocznie chcial zrobic skoro stwierdzil ze teraz juz spokojnie moze wyjechac (musial myslec o tym wczesniej). Nie moga Cie obarczac o to co postanowil

Gość nastrucja
tylko jak tak można żyć ? gdy wokol ciebie tyle nieawisci skierowanej w twoja strone ?

Gość nastrucja
tylk owszyscy uwazali go za idealna partie dla mnie, bo taki zakochany i w ogole... Ja sie teraz nawet wieczorem boje wyjsc by z kamienia nie dostac...

Gość ksiadz z Ambony
Twoja wina, Twoja wina Twoja bardzo wielka wina !

Gość chwilowo
nie martw sie, przejdzie im. Teraz jest ciezko, ale bedzie lepiej!!! Bylam w podobnej sytuacji, tyle tylko, ze on probowal popelnic samobojstwo!!! Wszyscy mnie nienawidzili, znajomi, jego rodzina a nawet ja sama!!! Mialam straszne wyrzuty sumienia, ze odeszlam. Ale z perspektywy czasu wiem, ze nigdy nie postapilabym inaczej. Rodzina moze dalej mnie nie nawidzi, ale juz nikt o tym nie mowi, a ja mam nowego partnera, z ktorym jestem bardzo szczesliwa :)

Gość chwilowo
ludzie sa kowalami swojego losu. A moze bylo mu po prostu na reke z tym wyjazdem i wykorzystal Ciebie do tego celu... Ty tu sie zalamujesz, a on ma z tego powodu satysfakcje. Ty cierpisz a on chcial sie w ten sposob zemscic...

jego kolesie sie poobrazali, jakby to oni dostali kosza. Gowniarskie zachowanie. Jak beda ci robic jakies przytyki, to powiedz, ze chlopak nie byl dzieckiem, a ty nie musisz byc z kims kogo nie kochasz, tylko dlatego, ze otoczenie tak sobie wymyslilo.

Gość życzliwy Polak
jej wina jak byk....

Gość jakie to jest zabawne
dorosly facet podjal decyzje a wszyscy dookola szukaja kogos kto poniesie za to odpowiedzialnosc. On faktycznie tak zrobil zebys czula sie winna i zeby wszyscy Cie potepiali, bo chlopczyk podjal ich zdaniem zla decyzje. A moze ma nadzieje, ze sie zlitujesz nad nim i wrocisz i wtedy znowu bedziesz "fajna"

Gość chwilowo
ja bym do niego nie wrocila!! Tego kwiatu jest pol swiatu!!! A on nie dojrzal do prawdziwej milosci

Gość chwilowo
Nasturcjo, jak dlugo byliscie razem?? Jesli zapytac moge :)

Gość heyhey
miałam podobną sytuację doprowadzili mnie ci ludzie do depresji psychotycznej, ludzie po prostu tacy są musza miec jakiegos kozła ofiarnego, nie maja prawa cie tak traktowac jesli z kims z otoczenia rozmawiasz to wylej swoje żale powiedz że wszyscy cie nienawdza bo nie chcesz byc z tamytym a przeciez nie mozna zmusic człowieka do miłości, zniszczyłabyś sobie i jemu życie będąc z nim pomiom braku miłości a on specjalnie wyjechał do iraku żebys sie czuła winna

Gość heyhey
apropos księdza i potępienia w kościele ja tak miałam, pózniej sie okazało że ten ksiądz w czasie swojego kapłaństwa dorobił sie 2 dzieciaków także to troche dziwne ze taki człowiek mnie potepił publicznie

Gość e szkoda szkoda
kozioł ofiarny to straszne ja tez miałam przykra sytuacje wszyscy przeciwko mnie taki jest ten swiat popieprzony

Gość heyhey
nasturcjo nie martw sie mi matka tego faceta poszła do telewizji i opowiadała jak to skrzywdziłam jej syna (jej syn i jego manipulacje doprowazziły mnie do choroby psychicznej)

Gość a co to jest
i pojedzie taki żołnierzyna na wojenkę do iraku, tam go wnerwi jakaś tamtejsza panna, a ten wystrzela potem całą jej wioskę... zawodowa armia jest niezbędna, a nie zbieranina debili po zawodówce