Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak z mazur

Nie warto studiowac kierunkow humanistycznych

Polecane posty

Gość chlopak z mazur

One sa przewaznie dla tych, ktorzy nigdzie indziej sie nie dostali. I potem zasialaja rzezse bezrobonych. Polibuda i ae gora!!!

Gość dziewczyna z malopolski
Racja, studiowalam prawo, a obecnie pracuje w rachunkowosci. Smieszne. Prawo jest do kitu jak nie ma sie znajomosci

Gość ewdewdwqd
polibuda dla żuli, albo dla brzydkich lasek a kierunki humanistyczne sa dla inteligetnych chcacych wiecej niz kasy..po studiach..chciacych sie rozwijac..madrych zreszta kazdy ma inne zdolnosc

Gość hehe takj mówią ci którym
się uczyć nie chce...ja też studiowałam prawo.egzamin sędziowski zdalam na 5. znajomości nie mialam więc o adwokaturze nawet nie myślałam...nie jest źle. zarabiam tyle ile trzeba i jest ok.

Gość teraz to informatyka
i sio za granice. Chociaz ja pracujew Polsce i naprawde wypłata, nic tylko wydawac :-) warto sie uczyc

z ta polibuda to przesadziles w tym momenci!!! albo sie nie dostales na polibude i ci zal tylek sciska albo nie poradziles sobie i jedziesz po innych

Gość wredny zly i brzydki
najlepiej jest skonczyc przyzwoite technikum i miec gites zawod, polibuda trzeba sie duzo uczyc albo kombinowac jak zrobic w chuuja profesora od fizyki teoretycznej, tak jak ja to zrobilem, jeszcze mnie czeka geometria wykreslna, ale psuc sobie humor przed wakacjami.....

Gość matematyki też nie warto
skończyłem i jestem bezrobotny :-(