Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finezja*

Pochwalcie się kobietki jakie macie fryzury na głowie

Polecane posty

Gość Finezja*

:D jaki kolor , czy krótkie czy długie i jaki macie przy tym kształt twarzy ;) ...

ja mam okragla buzie dosyc, mam dlugie wlosy, bardzo ciemny blond, prawie braz, wycieniowane, lekko falowane ale prostuje, przedzialek po lewej stronie i do tego grzywka, ale nie taka na cale czolo, raczej przerzedzona by mi bylo troche czola widac, podobno bardzo mi to pasuje :)

Gość Finezja*
obecnie długie , pozostałości po grzywce [sięgają do ust] lekko cieniowane , a kolor : taki średni brąz kilka rudych i złotych refleksów [słoneczko;)robi swoje] twarz raczej trójkątna , lekko zaokrąglona , chciałabym nową fryzurę :P , która nieco wyszczupli policzki ;)

Gość Finezja*
kurcze wydaje mi się , ze moja głowa ma kształt zbliżony do piłki :/ jak zaczesze włosy do góry to jeszcze jako tako wyglądam bo wydłużam twarz .. ale przedziałek :( fatalnie , a nie chce mi sie ciągle nosić wsuwek na włosach . i takie oklapłe są przy samej głowie :/

Gość Finezja*
:P jak wysmuklić głowę buuu ;) ?

Wydaje mi się ,że wyszczupla grzywka długa pocieniowana , taka z boku i włoski do ramion dotykające bardzo wydłużają szyje , ale nie każdemu to pasuje..Musiałabym zobaczyc zdjęcie ,żeby coś poradzić.Jak nie chcesz swojego to może kogoś podobnego znajdziesz w internecie?Może cos poradzimy

A może nie powinnaś prostować włosów tylko właśnie podkreślać ten lekki skręt i może lekko przyciemnić włoski o 1-2 tony?

Gość Finezja*
Oj Wy baby ;) niestety mam proste włosy i cienkie ;( . Jestem ciekawa jak bym wyglądała w lokach :D postaram sie poszukać fotki w necie

Napewno ładnie:)Polecam to przyciemnianie włosków, bo mój kolor naturalny jest taki sam jak Twój i długi sie nie mogłam zdecydować,ale zaryzykowałam czekoladowy brąz i wyszedł ślicznie;)Później moje włosy przeszły przez wszystkie odcienie rudości ale to już inna bajka:) Jak masz cienkie włoski to lepiej,zeby nie były zbyt długie bo rzeczywiście będa oklapnięte.Lepiej troszke krótsze, pocieniować i nałokładać pianke zwiększającą objętość:) (Nivea jest b.dobra moim zdaniem)

Gość Finezja*
dodatkowo taka fryzura wymaga stałej stylizacji :/ ... a mam wrażenie , że grzywki jeszcze bardziej spłaszczają twarz:P .

Nie lubie grzywek ,bo teraz do druga ma grzywkę..Chyba ,że jakąś orginalną, a poza tym to wszystkie dziewczyny teraz wyglądają podobnie ...:/