Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Fragrance*

Gdzie są przyjaciele moi ???

Polecane posty

Gość *Fragrance*

Pisze,bo nie mam komu sie wyzalic(nareszcie dotarlo to do mnie).Mam 20 lat,wlasnie skonczylam pierwszy rok studiow i przyjechalam do domu.Myslalam,ze az eksploduje z radosci,bo nie bylam pewna czy uda mi sie zaliczyc ten rok,ale udało mi sie:) Przyjechalam do domu i chciałam sie podzielic sowim szczesciem ze wszystkimi,ale niestety(poza moja rodzina)nikogo to nie obchodzi:(.Weszlam na gg, bylam pewna,ze ktos zagada i zapyta co u mnie slychac,bo kiedys mialam mnostwo znajomych i nigdy nie narzekalam na brak zainteresowania z ich strony.No i w koncu wszystko wyszlo...Siedze teraz na necie i tak sobie rozmyslam,ze przede mna mnostwo wolnego czasu,ale nawet nie bede miala go z kim spedzic,a to bardzo mnie zasmuca:( Gdzie sa przyjaciele moi?? :(

Gość ejj
każdy o tobie zapomniał. to nie byli prawdziwi przyjaciele :D pozdro

Gość *Fragrance*
Ale pocieszenie...;/ Ale skąd ja moglam wiedziec,ze to nie sa przyjaciele?w sumie moge tez winic siebie,bo jestem dosyc dumna osoba i nie lubie nikogo o nic prosic,wiec mogli sie najzwyczajniej w swiecie wkurzyc.Ale gdyby im zalezalo na mojej przyjaźni...

niemartw sie,moze inni sa zajeci swoimi egzaminami itp.? w sumie sesja sie dopiera zaczela, przynajmniej u mnie :) a tak na marginesie - tez jestem dośc dumną osobą:P

Gość niestety ale tacy
ludzie, moze zazdroszcza sukcesu? Moze im w zyciu brakuje sukcesów nie wiem. Powiem ci ze sama straciłam mase znajomych w podobnej sytacji. Skoro mnie sie udało, mam dobra prace, studia to oni nie chca ze mna rozmawiac . :-(

Autorko- dlaczego Ty po przyjeździe nie zagadałaś do nikogo nie zapytałas sie co słychać???Włączyłas gg i na tym koniec,oczekujesz zainteresowania nakierowanego na swoja osobą sama majac to co się wydarzyło u Twoich znajomych gdzieś. Przyjechałałaś jak piszesz szczęśliwa,naładowadana pozytywną energią,podziel się tym z kimś,dumy Ci nie ubędzie a i znajomi sobie przypomna o Twoim istnieniu:)

Dlatego ja nie wierze w przyjażń, nie lubie sie łudzi, bo i tak jak co do czego maja mnie w dupie! ale jak ja im jestem potrzebna to gwiazdki z nieba obiecuja...

Wiem,ze tak powinnam zrobic-odezwac sie i schowac dume do kieszeni.Ale niestety tak nie umiem.Moze racja,ze jeszcze trwa sesja,niektorzy do pracy powyjezdzali i tyle ich widzialam.W liceum byłam dusza towarzystwa,ale coz...swiat sie zmienia.Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to,ze ludzie mnie lubia(wielokrotnie slyszlam to od innych)i Ci ze studiow nawet chca sie zaprzyjaznic,ale ja do konca juz nie umiem nokomu zaufac;( Błędne koło.

Gość Aniula17
no to były tylko przelotni znajomi zrób bombe po mieście, pójdz do pubu załóz mini i napewno ktoś ci piwo postawi to potem napewno znajdziecie wspólne tematy i będziesz mogła sie pochwalić osiągnięciami

Gość Aniula17
a skąd możesz spróbowac nic nie tracisz a może cos zyskasz?

Wiesz, kazdy jest zajety swoim zyciem. Pamietam jak ja zaczelam studia, jedna moja kolezanka nigdzie sie nie dostala i zostala w moim rodzinnym miescie, jak przyjechalam do domu i jej opowiadalam jak bylo u mnie to sie na mnie obrazila :O Od tej pory prawie nie mam z nia kontaktu, a to byla moja najlepsza przyjaciolka w LO. Za to z przyjaciolmi zdobytymi w okresie studiow mam swietny kontakt do dzis, choc jestem daleko, nawet niektorzy odwiedzili mnie w Anglii i w Hiszpanii :D

Gość Nowa w miescie prawdziwa
a jak czesto przyjezdzalas do domu i czy utrzymywalas kontakt ze znajomymi w czasie roku?

Niestety mieszkam daleko od miejsca, w którym studiuję(ponad 400km) i nie mogłam byc zbyt często w domu.Przyjeżdżałam na Dzień Zmarłych,na Święta Bożego Narodzenia,ferie po sesji zimowej,Wielkanoc i weekend majowy.Spotkałam sie kilka razy z koleżankami,ale jakieś to byle jakie było,bo wydawało mi się,ze one mnie nie do konca rozumieja.Poza tym mialam duzo nauki,wiec sami rozumiecie.

I dalej nikt sie nie odezwał:( Przyjaciele z liceum sa do d... Ale za to qmpela z która przyjażnie sie od podstawowki znalazla dla mnie troche czasu i napisalam tez do kolezanki z gimnazjum(jakos mi sie udalo zostawic moja dume)i ma do mnie wpasc;) Może nie bedzie tak zle??