Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umcia Fumcia Ciumcia

Żałośni Polacy

Polecane posty

Zwiedziłam kilka krajów m.in. Czechy i Ukrainę, i niestety muszę stwierdzić smutny fakt, że nasi panowie nie umywają się do sąsiadów zza wschodniej i południowej granicy. Polacy wciąż nie potrafią dbać o higienę, mają zerowe ambicje, zero kultury. Hodują sobie włochate brzuchy i jedyną atrakcją dla delikwenta jest spędzić wieczór przed TV z browarem w łapie :D Za to sąsiedzi- wzór do naśladowania- kulturalni, dbający o siebie. Jednym słowem ciastka jakich nie doświadczysz w Polszy ]:) Dziewczyny Polecam

Gość m ę ż a t k a
won za Bug :P

Gość heeeees
polacy to cwele jebbane , brudasy i pasztety w wiekszosci, ladnego faceta to ze siwca szukac

Gość m ę ż a t k a
obys Ty w życiu szczęścia w p... nie zaznała :P nie narzekaj na to co masz, widac nie chcą Cie i tak se pie.......... w ramach zemsty :P

Nie życz drugiemu co tobie niemiłe niewiasto :D

Gość m ę ż a t k a
mów mi wiasto :P ;) nie niewiasto

a ja uwazam Polakow za najprzystojniejszych na swiecie bo tez troche widzialam a poza tym ja uwielbiam wloski na brzuchu mojego faceta.

Umcia Fumcia Ciumcia, to że w Polsce obracasz się w towarzystwie samych tłustych spaślaków pijących wieczorami piwo przed tv, to nie znaczy, że wszyscy tacy są. Może powinnaś zmienić towarzystwo?:)

Gość
wy ,kobiety oczywiscie nie nalezycie do Narodu Polskiego i dlatego jestescie wzorami cnot wszelakich,,czystosci,skromnosci,higieny,madrosci, etc.Jak zatem widac to my mezczyzni musimy gonic ruskich(ukraine)od tylu,bo im do nas brakuje ze 150 lat pod kazdym wzgledem.Tylko jak to kurcze zrobic?...

Gość masz racje
Polscy faceci to niedorobione chamy, nieudacznicy, paszczury, opijusy z brzucahmi bleeee nie wszyscy ale w 90 proc. :( Wlosi Hiszpanie to lubie

Umcia Fumcia Ciumcia,co Ty bredzisz dziewczyno!?Wśród Czechów znajdują się też tacy osobnicy,o których pisałaś.W każdej nacji znajdziesz takich.:P ♥♪♫

wyjeżdżam do Rwandy,do mężczyzny mojego zycia:) będe jego 7 zona:D ale najfajniejsze jest to ze będe miała teraz więcej seksu,bo mój men ma 5 braci,a plemie liczy ok 100 czarnych jak heban facetów To oczywiscie Hutu,ale teraz sa w przyjaźni z Tutsi więc i z nimi sie troche popieprzę.Mydlo biore swoje :classic_cool:

Gość kakakaka2222222222
pierd oli cie jak potluczone - do garow won!!!