Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urocza bestia

kto wie jaka będzie pogoda w lipcu/ sierpniu

Polecane posty

no właśnie . Ze względu na plany \"wakacjowe\" interesuje mnie pogoda pod koniec lipca. Czy któś się orientuje? Jeśli znacie fajne stronki z pogodą długoterminową (wiecej niż 16 dni) to też dawajcie.

Gość mnie
tez to interesuje

Gość mnie
nie ma nigdzie w internecie! albo nie wiem,gdzie szukac

Gość fragile81
www.twojapogoda.pl....Wejdzie w zakładkę "pogoda na 16 dni" i pogorszy Wam się humor:-(Ja jestem zalamana dziewczyny! Właśnie za tydzień jadę nad morze, a zapowiada sie niezbyt ładnie- na pewno nie na opalanie. Cały rok człowiek pracuje,a jak jedzie na wakacje to mu deszcz na glowę kapie...

Gość dgggggggggggggggggggggg
pod koniec lipca ma byc 30 stopni w grecji....

Gość dgggggggggggggggggggggg
chyba nie za bardzo sprecyzowalas pytanie :O:O:O:O:O o jakie miejsce pytasz?? o polske, usa, anglie, wlochy ....:O:O:O

Gość Poznaniak85
szkoda kasy na spędzanie wczasów w Polsce, w tej samej cenie masz Chorwacje, czy Bułgarię..troche dokładasz i masz Grecję czy Turcję...tam pogoda jest zawsze pod turystów :)

Gość emi 123
Ciekawa jestem jaka będzie pogoda w przyszłym tygodniu jadę na wczasy do kołobrzegu i jestem załamana.Dajcie coś pocieszającego.Powiedzcie że bedzię jeszcze lato!!!

w Polsce niestety ciężko przewidzieć pogodę na dłużej niż następne 48h (taki klimat)

Ponoć lato to ma być w tym roku dopiero w sierpniu, bo do końca lipca ma być jedynie deszczowo. Jak na razie się sprawdza. W google wrzuć: prognoza długoterminowa dla Polski. Przewidywania na 16 dni.

Gość bgvrcde
to jest 10 % pewne... Jak pogoda dzienna nie jest zawsze 100% pewna a co dopiero taka...

Dlatego nie jest zapowiadana pogoda tylko prognoza pogody. A prognozy jakie są, każdy widzi.

" fragile81 www.twojapogoda.pl....Wejdzie w zakładkę "pogoda na 16 dni" i pogorszy Wam się humor Ja jestem zalamana dziewczyny! Właśnie za tydzień jadę nad morze, a zapowiada sie niezbyt ładnie- na pewno nie na opalanie. Cały rok człowiek pracuje,a jak jedzie na wakacje to mu deszcz na glowę kapie... " Widzę że ktoś reklamuje hohsztaplerów:P.U mnie sa najlepsze proroctwa:classic_cool:.Nie podam szczegółów ale generalnie bedize się działo:classic_cool:.Najprawdopodobniej będzie powtórka z 15 sierpnia 2008 roku i bedize bardzo gorąco ale niekoniecznie w sensie temperaturowwym:P.

Gość gdy jan płacze to
6 tygodni płacze

Gość wakacje2011
Ja jadę 9 sierpnia oby bylo ladnie:) tzn moze byc chlodno byle nie padalo. Bo ja nad morze nie jade wiec na opalaniu mi nie zalezy, ale zycze sloneczka wszystkich, ktorzy w tym czasie beda wylegiwac sie na plazy:):)