Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czoki

przylapani

Polecane posty

Gość czoki

Witam!Ostatnio mialam bardzo niemila sytuacje otoz ja i moj chlopak zostlismy przylapani "na goracym uczynku" ;) Teraz czuje sie z tym okropnie ze ktos nas widzial w tak niezrecznej sytuacji.Czy mieliscie kiedys taka sytuacje?

Gość Facett..
no wiesz, o 6 rano tak pesymistycznie zaczynasz dzien. chyba wszyscy jeszcze śpia i nikogo nie przyłapali :) a u Ciebie jak to bylo czy az tak strasznie

Gość czoki
w sumie to bylo strasznie.Kochalismy sie w plenerze i nagle przyszedl jakis facet.Totalna porazka.Moze to nie jest koniec swiata ale ja jakos zle sie z tym czuje.A dlatego tak wczesnie,bo tylko wtedy mam czas ;)

Gość paczka z nienacka
no i dobrze mowi elegancki pan ;) nas tez kiedys przylapal jakis jogging'owiec w lesie i tragedii nie bylo. zle to bym sie czula gdyby przylapali nas rodzice lub znajomi. tamtego faceta juz pewnie nigd nie zobaczysz wiec wyluzuj :)

Gość Facett..
przy mnie sie kiedyś parka pieprzyła i sie w ogole nie przejmowali moja obecnoscia. Tylko ze to nie było w plenerze ale w schronisku. Pobzykali sie pobzykali i poszli, a ja niby nie zwracałem uwagi na całą akcje, że niby drzemie sobie czy cuś (wpadli tak sie jeb..ć w środku nocy). Tak że widzisz nie wszyscy tak sie strasznie martwią, że ktoś ich widział tak jak ty więc spoko :D

Gość reanie i rozsadnie
problem by byl gdybys przestraszyla sie histerycznie i doznala zacisniecia miesni pochwy, czyli bysta sie szczepili, a tak to byl tylko inny typ orgazmu. Biegajacy po lesie o ile nie byl nawiedzonym prawiczkim pobiegl do domu bzyknac, a prawiczek strzepac kapucyna same plusy, i dobry uczynek

Gość niunieczka.
kazdy ma jakies przezycia z tym związane.....ja tez mialam sytuacje ze jak sie kochalam z facetem w samochodzie w lesie i nagle ktos nam z naprzeciwka swiatla w aucie zapalil....strasznie sie przestraszylismy....i po sexie juz bylo,odjechalismy i te drugie auto tez-i widocznie tamten samochod tez korzystal z urokow natury. a tak -to jeszcze nie raz nas jego siostra przylapala, ale da sie przezyc, na poczatku troche glupio, ale z czasem sie zapomina:P:P:P:P

Gość sikawka
Nie, ale was widzialam i teraz mam traume :(

Gość czoki
ziwne moj chlopak psuwa mnie rowno w pysk az jaja bija po jedynkach i nagle czuje ze ktos mnie labie za kule i drazni od srodka watrobe