Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutna 25

smutno po rozstaniu z chłopakiem ale trzeba dalej żyć...jakoś żyć...

Polecane posty

Gość betinka1234
dasz rade...!!! ile byliscie ze soba?? wspołczuje ci bo przechodziłam to kilka miesiecy temu. na poczatku wydawało mi sie ze tego nie przezyje, ale teraz wiem, ze wszystko jest to przezycia. musisz byc silna . tzrymam kciuki. :)

Czas wszystko zmienia. Życzę aby jak najszybciej nastał ten dzień, że obudzisz się i pomyslisz, ze dobrze się stało, że zasługujesz na coś lepszego i że czeka Cię piekne życie przy boku kogoś kto świata za Tobą nie widzi. Życzę wytrwałości i siły:) No i jak najwięcej spotkań ze znajomymi, bo wychodzenie do ludzi jest najwazniejsze, aby zapomniec, albo chociaż spróbować zapomnieć. Trzymaj się!!!

byliśmy razem 2 lata, ale byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów, kłóciliśmy się ostatnio często, wieczne nieodzywanie się, dobrze było tylko na krótko, wczoraj była nasza miesięcznica, ale była kłótnia i spędziliśmy ją osobno, upił się wczoraj a ja mam już tego dość i stało się....

Gość a co tooo
a co to jest miesięcznica?

19 własnie postanowiliśmy być ze sobą, mija już prawie 2 lata...

Dlatego nie ma sensu brnąć to dalej. Z tego co wiem, to może być jeszcze gorzej. Ja byłam z facetem 2,5 roku, miałam tym gorszą sytację, bo okazało się ze mnie od 3 mięsięcy zdradzał. No ale wyszlam z tego i teraz od prawie dwóch lat mam super faceta, takiego na jakiego zasługuje. Czego i Tobie zyczę:) Nie łam się;)

Gość abcdekk
Kiedy rozstawałam sie z chłopakiem ( a była to wielka miośc) wydawało mi sie , ze swiat mi sie zawalił. teraz mam wspaniałego meżczyzne. i wiem, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Gość malinkaa07
ja też po rozstaniu. bylam pewna, że to ten jedeny, niestety mylilam się, choc kto wie... moze kiedys jeszcze bedziemy razem. wrózka mi przepowiedziala ze wroci do mnie za jakies 3 miechy wiec ok :p

Gość adsaas
ja tez chcialabym zerwac ze swoim bo no mam powoowdy ale boje sie gdyz mysle ze juz z nikim innym nie ebde ze nikt mnie nie chcial;/