Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika1985

KOSMETYKI BALEA

Polecane posty

Gość monika1985

Dziewczyny znacie kosmetyki Balea?uzywacie ich?jakie opinie?

Gość jest tam kto

Gość jest tam kto

Gość monika1985
hej dziewczyny teraz na pewno jest was wiecej niz rano napiszcie co sadzicie o tych kosmetykach

Gość kjskhh
mój tato miał balsam po goleniu a my z mamą żel pod prysznic i balsam do ciała. Były ok.

Gość monika1985
hej napiszcie cos wiecej,a jakie sa szampony.odzywki?podawajcie konkretne nazwy

Bardzo dobre kosmetyki, można powiedzieć, że są w czołówce moich ulubionych ... Miałam bardzo dużo różnych rzeczy z tej firmy: kremy, balsamy, szampony, odżywki, toniki, żel do mycia twarzy, kremy do rąk, żele pod prysznic, plastry z woskiem ... Wszystko na bardzo przyzwoitym poziomie, na pewno mogłyby konkurować z dużo droższymi firmami. Nie będę się tu rozpisywać, bo temat jest dość stary, ale gdyby ktoś jednak chciał sobie kiedyś poczytać na temat Balei, to akurat może mu się to przyda. Najbardziej polecam: - szampon i odżywkę przeciw łamaniu się włosów z porzeczką i kiełkami pszenicy (po 0.65 €), - tonik bezalkoholowy do cery wrażliwej z oczarem (obecnie staniał z 1.15€ na 0.95€), - kremy do rąk (od 0.85€), - peelingi do ciała (od 1.45€). Gdyby komuś zależało na szczegółowych informacjach na temat tych kosmetyków, zapraszam do dyskusji na adres e-mail.

Gość gusia250
Bardzo dobre są kosmetyki tej firmy. Zainteresowane osoby kupnem ich zapraszam na http://www.gusia.pl

Gość minimakeup
Ja jestem zachwycona tymi kosmetykami, zwłaszcza linią do włosów Balea Professional, to są takie odżywki i szampony w dużych tubach. Na moje długie i delikatne oraz znisazczone włosy działają niesamowicie, a do tego mają przepiekny "ekskluzywny" zapach. Ostatnio byłam w Niemczech i znowu zrobiłam zapas, liste zakupów mam na blogu http://minimakeup.blog.pl/zakupy-w-niemczech-drogeria-dm/