Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilla25

jaki kolor pasuje do dekoracji

Polecane posty

samochodu ślubnego- samochód jest w kolorze kość słoniowa metalik. Nie wiem jaki kolor tasmy wybrać bo kolor tego samochodu jest dziwaczny, cholerka. może ktoś podpowie?

bordo błękit zieleń to wcale nie jest dziwny kolor, przynajmniej z opisu tak mi sie nie wydaje taki neutralny, ze wlasciwie wszytko pasuje

dzięki, najbardziej myslałam o zielonym powiem Ci że kolor ma taki napisany a wyglada jak całkiem siwy, nie jak kość cłoniowa, która przecież całkiem siwa nie jest...

no nie kość, jest jakby lekko żółtawa mysle,ze zielen bedzie ok = kolro nadzieji ja miałam podobny kolor auta i miałam dekoracje bordo, bo to mój ulubiony kolor

no własnie dlatego sie wacham bo mnie kolor tego samochodu wcale nie przypomina kości słoniowej. Jak go zobaczę na \"żywo\" bo na razie widziałam zdjęcia to wtedy zadecyduję. Dzięki 🌻

Gość kaciczek
Hej dziewczyny ja mam samochód ciemny zielony i szarfę tez będę mieć zielona i jasne zielone kwiatuszki bo każdy ma albo białą albo niebieska a rzadko kto ma zielona

Haris, 2 posty wyżej mówisz,że zielony jest kolorem nadziei i jest OK, więc się zdecyduj ;-)

Gość Marek 34
Nie przypuszczaliśmy, że tak będziemy stresować się przed ślubem. Strasznie przerażała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. Nie pomyśleliśmy o dekoracjach. Ustaliliśmy, że niektóre zadania przekażemy profesjonalistom , i to była bardzo dobra decyzja. Całość wyglądała przecudnie, piękne kwiaty Wszystkim narzeczonym polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.