Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzykaczka dziwaczka

proszę o radę dot. sprzętu AGD, jakie firmy polecacie?

Polecane posty

chcę sobie kupić chłodziarko zamrażarkę, zmywarke i kuchenkę elektryczna, moge przeznaczyć około 1500 zł za poszczególne sprzęt, czyli jakieś 4500 tys. za wszystko. dziękuję z gory za odp.

Dobry sprzęt riobi Inest, Zanussi oraz Bosh Nie polecam Amici i Electroluxa Największe badziewie to tureckie Beko

słyszałam, ze zmywarki bosha sa dobre, ale czy tak samo kuchenka i lodowka w tej samej firmie?

a czy oplaca się brać w klasie A, a nie B, czy dużo więcej prądu "żre" sprzęt w klasie B? bo w sumie w B są trochę tańsze.

a co z Mastercookiem?

up

Mastercock raczej specjalizuje się w kuchenkach (to dawny Wrozmaet) i okapach a nie w lodówkach po drugie najlepiej kup[ić wszystko jedenj firmy bo mozna wytargować nizszą cene, albo dłuższą gwarancję Jesli chodzi o klasę to Tylko A Niewielka różnica a wyższa jakość Zreszta ci producenci robia praktycznie tylko klasę energetyczna A

Gość ja bym polecała
wszystko electroluxa lub zanussi bo to też firma na podzespołach electroluxa sama mam i jeszcze nigdy nie było problemów z niczym

top chyba tez kwestię indywidualne wiem że najwięcej do serwisów trafia Beko , później Amica i Elektrolux Moja lodówka Amica na podzespołach elektroluxa była w serwisie juz dwa razy a ma dwa lata Najmniej psuje się Bosh i Indesit

indesit to chyba jakaś włoska firma...zastanawialam się jednak, ale chyba rzeczywiście zdecyduję się na Bosha, moi rodzice mieli lodówke electroluxa, nie byli zadowoleni, a po kilku latach coś się spieprzyło, ze cała lodówka była nie do naprawienia.

tak jak mówiłem Elektroluxy sa awaryjne i Amici też Bosh to dobre rozwiązanie Indesit jest Włoski , ale z tych fim włoskich jest zdecydowanie najlepszy. nie słyszałem aby ktoś się uskarżał na Indesit w przeciwieństwie np do Ardo Poza tym indesit będzie tańszy od Bosha Sama wybierz co ci pasuje