Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie męzatka

FOTOGRAF-Garwolin-D.Szubiński- znacie? polecacie?

Polecane posty

Gość jeszcze nie męzatka

poszukuje fotografa na slub, jestem z garwolina, slyszalam o D. Szubinskim zna ktos moze? moze u kogos fotografowal slub? polecacie go? prosze o opinie

Gość Jestes z Garwolina
A znasz Pawla Zadroznego?

Gość jeszcze nie męzatka
nie znam ale slyszalam o nim kilka złych opinii

Gość Jestes z Garwolina
Wszystko sie zgadza.

Gość jeszcze nie męzatka
a ten P. Zadrozny to moze ty ? hehehe slyszalam kilka bardzo pozytywnych opinii o tym D. Szubinskim ale osobiscie tez go nie znam moze znajdzie sie ktos kto móglby go polecic lub odradzic

Gość jeszcze nie mężatka
podnosze nikt go nie zna? a moze polecicie jeszcze kogos innego

Gość fotoszubi.pl
Widzę swoje nazwisko - postanowiłem się wypowiedzieć. Poszukując fotografa na własny ślub ja bym proponował jednak osobiste spotkania z tymi, którzy mogą zaproponować taką realizację zlecenia. Ponieważ ja realizuję 98 % swoich zleceń na terenie powiatu garwolińskiego moim zdaniem trudno będzie uzyskać info na ogólnopolskich stronach-forach. Osobiście zapraszam na spotkania informacyjne wszystkich zainteresowanych by udzielić im odpowiedzi na nurtujące pytania. To nic nie kosztuje a pomaga :)

Gość Daglezja28
Pan Szubski, co pewien czas natarczywie się reklamuje poprzez fora internetowe. Na przynajmniej dwóch zebrał złe opinie. Z tego, co pamiętam całkiem, co innego mówił młodym parom a co innego wychodziło podczas zdjęć. Wykonane zdjęcia nie odzwierciedlały tych pokazywanych na spotkaniach przed podpisaniem umowy. Nie znam p Szubskiego i na teksty pisane na forum patrzę poprzez palce, ale z drugiej strony dziwne ze p Szubski tak szybko zareagował na ten temat….. Myślałam ze fotografowie mają teraz żniwa i nie mają zbyt wiele czasu w przeszukiwaniu Internetu. Tak na marginesie tego tematu przestrzegam wszystkich przed spotykaniem się i podpisywaniem umów w knajpach, kawiarniach itp…

Gość Darek Szubinski
Proszę nie myl mojego nazwiska z Panem Szubskim ale jeśli szanowna Pani Daglezja28 mówiła byś jednak o mnie to .... wobec tego proszę wskaż choć jedno takie forum gdzie była by jakakolwiek moja wzmianka lub chęć reklamy - to tak byś nie była gołosłowna - raczej jestem tylko obecny na bardzo specjalistycznych i nie dostępnych dla wszystkich - jest to forum fotografów ślubnych i forum użytkowników sprzętu marki Canon. Po drugie nigdy nie spotykam się z klientami w kawiarniach czy innych miejscach lecz zawsze u mnie w pracowni, po trzecie jak zwrócisz uwagę ja znalazłem to forum po 2 miesiącach od ostatniego wpisu sprawdzając pozycjonowanie mojej strony m-in. poprzez wpisanie w googlach nazwiska. Co do ilości mojej pracy - nie narzekam. Acha - u mnie klienci nie podpisują umów i nie muszą wpłacać nawet zaliczek i dostaniesz sesję ślubną za darmo jeśli znajdziesz choć jednego niezadowolonego klienta, którego obsługiwałem lub który dostał by coś innego niż to co zamówił. Nie szukam tu zaczepki ale zostałem postawiony przy tablicy więc odpowiadam na wywołanie.

Gość Darek Szubinski
Ja nie mam czasu i ochoty szukać rozrywki w udowadnianiu sobie nawzajem racji - nie jestem tu ani zalogowany ani nie uczestniczę w dyskusjach - myślę również że tu nie wrócę z braku i czasu i chęci polemiki z osobami, które szukają taniej adrenaliny w pisaniu oszczerstw. Tym niemniej życzę powodzenia wszystkim tym, którzy szukają fotografów by nigdy się na nim nie zawiedli. Raz jeszcze pozdrawiam czytających. Darek Szubiński

Gość ZNAJOMAG
Panie Darku niech się Pan nie obraża ale dziwne jest to że tak szybko zareagował pan na ten temat. Gdyby o mnie gdzieś napisano myślę że bym o tym tak szybko się nie dowiedziała. Trudno nie zauważyć w pana wypowiedziach reklamy. Co do forum dla profesjonalnych fotografów ślubnych to niech się pan tym tak głośno nie chwali. Znam pana bo robił pan mojej siostrze zdjęcia i są prześliczne. Dziwię się że tacy fotografowie jak pan dajecie się podejść kilku osobom które założyły forum tematyczne aby za darmo od uczestników ciągnąć potrzebne informacje. Mam znajomego fotografa który mówi że aby odnieść w fotografii sukces to poza ładnymi zdjęciami powinno się jak najmniej o nich mówić. A pan i inni uczestnicy forum chwalicie się o tym co robicie, kłócicie się a inni czerpią z tego korzyści. Trochę musi być w tym logiki że nikt nic nie robi za darmo. Ja jestem zakochana w Nikonie ale stać mnie jedynie na D70.

Gość kinaga
Bardzo polecam, chociaż nie skorzystałam z usług to zdjęcia na stonie fotoszubi są perfekcyjne! słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii i jestem za! :)) Dlaczego tak narzekacie skoro nawet nie spróbowaliście zrobić sobie zdjęć-to czysta zazdrość, zawiść!

Gość gość
Wynajem białego passata cc do ślubu szczegóły i zdjęcia www.passat-cc.pl

Gość gość
A kogo Pan Piotr cykał na ślubie? I co na to partner tej osoby?