Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana wisienka

Czy mogę mu powiedzieć.....??poradźcie

Polecane posty

Gość kochana wisienka

Czy po pół roku bycia ze soba moge mu powiedzieć, że go kocham czy według was bedzie to dziecinne...?? własnie teraz poczułam, ze jest dla nie najwazniejszy i ze pokochałam go jak nigogo na swiecie. ale boje sie mu to powiedziec, bo moze za wczesnie.sama nie wiem. poradzcie. po jakim czasie wy powiedziałyscie "kocham"

Gość oczywiście że możesz
:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa27
ja powiedzialam....po miesiacu znajomosci bo wlasnie TO poczulam..a on sie patrzyl na mnie i powiedzial,ze to niemozliwe zebym mogla pokochac tak szybo i ze nie wiezry ..bo take cos to jest tylko w ksiazkach( barzdo ladnie wycofalam te slowa ..i powiedzialam, ze jestem blisko tego uczucia, ale chyba jescze nie jet TO) ...Czulam sie glupio!!! takze lepiej poczekaj, ale po pol roku ..to chyba juz czas....

Gość madchen zakochana
ja powiedzialam po miesiacu:) a moze cos okolo tego:) tylko u mnie smieszna sytuacja wyszla bo poprosilam swojego chlopaka aby powiedzial mi cos po niemiecku( jest niemcem a rozmawiamy po angielksu) i on mi naisal - Ich liebe dich -no i ja taka ucieszona i wogole bo to po niemiecku bo go przeciez prosilam i pozniej pare dni pozniej ja mu poiwedzialam ze go kocham i on do mnie ze to on mi wxczesniej powiedzial:P ale smiesznie wyszlo bo ja myslalam ze to tylko tak mi napisal:)a pol roku to jest naprawde duzo czasu i mozesz smialo powiedziec:) zycze powodzenia:)

Gość kochana wisienka
dzieki dziewczyny. boje sie ze jak mu powiem to ni usłysze od niego tego samego

tu nie wazny jest czas... co poczekasz jeszcze pol roku i dopiero mu powiesz ze pokochalas go pol roku temu?? mow co czujesz.. zwlaszcza ze to pol roku a nie 2 dni;)

Gość weweweweeeeeeee
pol roku to odpowiedni moment, mysle ze nie wazne jaki to czas, wazne bys naprawde to czula:)