Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka_20

Jak wam idzie sesja??

Polecane posty

Ja już jestem po 6 zaliczeniach i 2 egzaminach (naszczęscie wszystko do przodu), czeka mnie jeszcze jedno zaliczenie i jeden egzamin. A mi się juz niechce:P:O Dziś po pracy znowu nauka:O

Gość kaszkaWproszku
mi zostały jeszcze 2 egz, w sobotę i w poniedziałek ...kurcze a w niedziele taka fajna impreza sie zapowiada 😭 no i straaasznie nie chce mi się uczyć ;/ teraz własnie powinnam to czynic :P a się obijam cały dzien :/

Dla mnie najgorsze jest to, ze przychodze z pracy i palcem mi sie niechce ruszyc a co dopiero uczyć się, ale jak mus to mus. Ale motywacja jest- stypendium naukowe:)

Gość malinkaa07
narazie po jednym egzaminie, jeszcze dwa przede mną, jedno zaliczenia i 3 sprawozdania do napisania :o

Gość zmeczona studentka
Ja jestem juz po 6 zaliczeniach/egzaminach, u nas to obojetne i tak na tym samym polega i zostaly mi jeszcze cztery. To jest podobno najgorsza sesja, narazie wszystko do przodu ale juz padam

Mam już za sobą 7 zaliczeń i 5 egzaminów. Jeszcze tylko dwa egzam. i labaaaaa od szkoły do października :D Albo kampania wrzesniowa:o To sie okaże...

Gość jaki dzis dzien tygodnia
Mi zostal tylko jeden egzamin, 4 zaliczone-wszystkie na 5. Ale juz nie ogarniam rzeczywistosci:)