Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgffghgfh

CZY KAŻDA Z WAS PIJE NAPRAWDE POWYŻEJ 2 LITRÓW PŁYNU DZIENNIE?

Polecane posty

Gość fgfgfgffghgfh

BO ja czasem tylko 2 szklanki i nie czuje pragnienia:( poza ty mco daje picie wody takie duże?chyba tylko ze sie sikać chce:(

Gość ja pije 5 litrów dziennie

Gość pijesz za malo zeschniesz
ja 4 i tyle ma sie pić.

Gość byhhhhh anlisz
straszniemalo pijecie i dziwic sie ze zmarchy macie potem jak nienawodnione zescie są ,. pic nalezy okolo 45 litra dziennie płynów.mniej nie można bo wtedy sie starzeje szybko czlowiek.

Gość 5L to chyba lekka przesada
ale 2 litry to żaden wyczyn, nie rozumiem jak można pić 2 szklanki, to musisz mieć strasznie zagęszczony mocz... nie wiem czy to takie zdrowe jest. No chyba że ważysz 30 kg :o

Gość yyyybgbb
a dlaczego zaden wyczyn>? ja w szkole nieraz caly dzien siedze za przeproszeniem od 8 do 20 )zaoczne studia) i nic nie pije przez ten czas bo nie mam czasu kupic bo przerwa 5 minutowa wiec jak mam pic a nwet sienie chce mi..

Gość ja mogę sobie pozwolić
na picie 2 litrów dziennie tylko wtedy gdy jest cały dzień w domu:-OGdy jestem poza domem(na uczelni,mieście,na spacerze)nie mogę aż tyle pić bo mam strasznie malutki pęcherz i dosłwonie co kilka minut latam do WC gdy więcej wypiję:-oTe laski,które piją tyle l dziennei muszą mieć baaaardzo pojemne pęcherze...też bym tak chciała:-(

Moja mama wypija rano herbate i to niezawsze, a w ciagu dnia po lyczku wody czy soku, nie potrzebuje wiecej:) a ja staram sie wypijac 2 litry dziennie :)

Gość yyyybgbb
a po co pijecie tyle ?czy to zdrowo?

Gość zdrowo bo organizm się nie
odwadnia w te upały...ale ja tez nie mogę tyle pic,chyba bym spedziłal pol dnia w ubikacji:-o