Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie26

CZY DOSTANĘ KREDYT????????

Polecane posty

Gość mam pytanie26

Jestem studentką, pracuje na umowę zlecenie i otrzymuje rentę po tecie-na razie otrzymalam ja na dwa lata-czy ktos wie czy mam jakiekolwiek szanse aby dostac kredyt w banku??

Gość Katya2007
proponuje telefon do eurobanku 🖐️

Gość eurobank
nie masz szans

Gość Katya2007
:D:D:D

Gość mis kolabor
Ale Ty dziewczyno niezyciowa jestes. Banki podejmuja decyzje kredytowe w 15 minu, to moze zamiast zakladac glupie posty na forum rusz tylek sprzed kompa i sie dowiedz?

Gość fsjghfjhy
Nic z tego, Ja tez uczennica, renta po rodzicach, mialam zagwarantowana rente do sierpnia 2007, przychodze do nich w X i chce kredyt na tylko 6 ms, idioci nie dali bo nie mam stalej renty

Gość eurobank
nie dostanisz nic od nas,studentko z Bozej laski

Gość computer says no
:) ekheeeeem

Gość mam pytanie26
Mis kolabor Ty nie bądz juz taki życiowy zadalam pytanie i oczekiwalam odpowiedzi a nie obrażania mnie :P

Gość Katya2007
eurobank----> nie bądź żyła, daj dziewczynie kredyt ;) Wracając do tematu, to inny bank nie przychodzi mi do głowy :o

Gość mam pytanie26
Katya dzięki wybiore sie tam i zobaczymy:)

Gość mis kolabor
Sory nie chcialem cie obrazac:) Ale to co robisz jest dowodem glupoty (zeby nie bylo ze Cie obrazam poraz wtory- dowodem glupoty co nie zaczy ze Ty jestes glupia :P ) Zakladajac temat na forum- nie dowiesz sie niczego- ktos Ci napisze ze dostaniesz, kilka osob ze nie dostaniesz, kilka osob sie podszyje jeszcze kilka innych obrazi. Jedyne co osiagniesz to lekka irytacje i calkowita dezinformacje, czyli stan jeszcze gorszy od poprzedniego. Idac do banki- w 15 minut wiesz czy masz kredyt czy isc do innego banku. Citybanku i w Sigma banku mozesz nawet telefonicznie sie dowiedziec czy spelniasz warunki kredytowe. Wiec czemu tego nie zrobisz? czemu wolisz zakladac topik na forum? mozesz mi wyjasnic?

Gość mam pytanie26
dlatego ze akurat sobie weszlam na kafeterię i pomyslalam sobie a zapytam sie moze ktos byl lub jest w takiej sytuacji jak ja i wie do jakiego banku najlepiej sie wybrac czysta ciekawośc:) To tyle a teraz ruszam dupe i sobie ide do banku:P

Gość azleży jaki kredyt
na co i na jak długo. banki chcą aby okrespobierania dochodu był dłuższy conajmniej o pół roku od okresu spłaty kredytu. oczywiście różnie jest w różnych bankach. i tak jak napisałam wyżej - zalezy jaka kwota kredytu, czas i jaka kwota renty