daneczek 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 bŁAGAM O SZYBKIE INFO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 Tak wywołuje okres, ale szybkść zależy od Twojego organizmu. Jeśli można wiedzieć, to dlaczego przepisał Ci ją lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama synka Napisano Czerwiec 20, 2007 luteina- wywołuje okres jeśli ma się on pojawić- przyspiesza, jeśli zaś jesteś w ciąży- podtrzymuje ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daneczek 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 mam wyjazd w przyszły piątek z przyjacielem a okres mam dostac własnie wtedy.TRAGEDIA!! Dlatego zalezy mi na tym aby dostac do poniedziałkj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daneczek 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 ale czy jak wezme od dzis to do poniedz dostanę okres czy tez małe szanse? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daneczek 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 nikt nie wie? czy nikt nie ma czasu? mozejednak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia87 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 tak luteina wywoluje :) mi sie spoznial jakies 3 tygodnie i po uzyciu 2 tabletek na 3 dzien dostalam okres ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OlkaFasolkaaa 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 daneczek, luteine bierze sie od ktoregos tam dnia cyklu anie wtedy kiedy sie chce bo zupelnie rozwalisz sobie cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daneczek 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 kasiuna87 Ale po zażyciu 2 tabletek w ogóle czy po dwie tabl. w ciągu tych trzech dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach