Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju

Rząd = Damscy bokserzy

Polecane posty

Gość moim skromnym zdaniemm
za takie traktowanie pacjenta jakie obserwuje sie w polskich szpitalach nie odpowiada chory system ale chore słuzace własnie Oczywiscie ze powinny dostac od rzadu!!!!!!!!! ale gumowa kula w łeb specjalnie robia to teraz kiedy rzad ma pełne rece roboty ja kaczynskich nie trawie ale chwała im za to ze tak ich olewaja niech strajkuja niech koczuja panie boze zeslij grzmoty z piorunami na te małpy

Pielegniarki walcza od lat. a i pacjenci od lat domagaja sie od nich odpowiedniej opieki Pielegniarki udaja ze pracuja a rzad udaje ze im płaci

chore sluzace kule w leb? taaaak, to jest wlasnie to, o czym mowie. Biedni, niewinni, ziejacy nienawiscia ludzie ktorych obrazamy i obrzucamy oblegami. Widze, ze terri wcale sobie nie poszla, jak obiecywala. Gdyby te kobiety byly wlasciwie nagradzane, to by dobrze traktowaly pacjentow. Sa kiepsko nagradzane- kiepsko traktuja. Proste.

pielegniarki ktore ja znam - oddaja siebie dla pacjenta. Zycze wszystkim chorym tak dobrej opieki, na jaka zasluguja. (sama tez mialam nie jedno przejscie z jakas niemila osoba, ale to nie znaczy, ze wszystkie takie sa! Moze trzeba bylo podejsc z sercem do nich, a nie z gory zakladac, ze sa smieciami?) Jezeli chamsko odnosicie sie do nich - nie dziwcie sie, ze one chamsko odnosza sie do was. Tak jak w sklepie, urzedzie, wszedzie. Zadna pielegniarka nie jest niczyja sluzaca. Jezeli sie do nich tak podchodzi - to wybaczcie - sama nie mialabym serca do takiej osoby.

acha to miłym i uczciwym mozna byc tylko majac z tego pieniadze ? jaka praca taka płaca a nie odwrotnie

złosliwa szybko pisz gdzie te panie są w ktorym szpitalu bo ja takiej jeszce nie spotkałam

no wlasnie - to milym i uczciwym nie mozna byc tylko dlatego, ze masz do czynienia z drugim czlowiekiem? Trzeba zaraz pielegniarki ponizac i traktowac jak sluzace? nie mozna inaczej?

na poludniu polski (moze ty dla nich na dzien dobry jestes juz \"jedzowata\"? moze czasem ich zwyczajnie niedoceniacie? ja sie pytam, czy wy za 900 zl miesiecznie opiekowalibyscie sie po 12 godzin dziennie obca kobieta po wylewie? Ktora trzeba przewijac, myc, przebierac? )

pielegniarek UBYLO!!! Nie ma komu zajmowac sie ludzmi, te kobiety sa przemeczone - a inni odbieraja to jako arogancje i brak zaangazowania. Obserwuje tez fatalne nastawienie rodziny, ktore z gory zaklada, ze pielegniarka to nic i mozna sobie po niej krzyczec kiedy przyjdfzie im taka ochota. I co? I one maja nie reagowac? gdy taka rodzina wkurzy pielegniarke - ona musi isc do drugiego pacjenta i wykonac wklucie. Rodzina, ktora sobie ulzyla na \"sluzacej\" nie wie, ze swoim zachowaniem moze wplynac na jakosc niesionej pomocy innemu. A wtedy tamta rodzina, ze pielegniarka chodzi naburmuszona i robi wielka laske. A ona nie idzie naburmuszona, tylko chce sie uspokoic i chce dobrze zrobic to, co do niej nalezy. kazdy kij ma dwa konce. Nie wszystkie pielegniarki sa swiete, jak nie wszystkie sa takie wstretne, jak opisujecie.

na bycie milym sklada sie wiele czynnikow. Po pierwsze ty badz mila dla innych, bo to co piszesz (ze nalezy im sie kulka w leb) mowi wiele o twoim stosunku do tych kobiet.

Gość fotogr
Przed chwilą wróciłem od matki która leży w szpitalu MSWiA w Poznaniu. BOŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Zachowanie pań pielegniarek woła o pomste do nieba!!!!! Beszczelne wredne istotki , nieroby , darmozjadu .U mnie w firmie wyleciałyby na zbity pysk w pierwszym dniu. Siedzą na skórzanych fotelach a pacjeci po operacji leża w zakrwawionych poscielach .Tą konkretna sprawe skieruje do Sanepidu i NFZ bo trzeba z taki pseudo pielegniarkami zrobic porządek .Niech zbieraja chleb po śmietnikach jak nie potrafią uszanować nawet nisko płatnej pracy!!

moze te, ktore zarabiaja godnie - maja w dupie pacjentow. W szpitalu MSWiA sa zarobki duzo wieksze niz w szpitalach np. powiatowych. Tu pielegniarki traktuje sie jak poslugaczki. Pacjenci, ktorzy mysla, ze to sluzba, lekarze, ktorzy wszedzie wypinaja sie na pielegniarki, szczebel ministerialny, ktory kazdy odzew traktuje jak atak, NFZ, ktory zabiera im kase i smiieje sie w twarz. Spojrzcie czasem z innej strony.

nie znam sie na tych szpitalach \'od mynystrow\", wiem, ze w wojskowych szpitalach pielegniarkom tez dobrze. Wiem, ze zle jest tym szpitalikom, o ktorz=ych nikt nie pamieta, bo sa za male. A gdyby taki szpital zniknal - okazaloby sie, ze nie ma w poblizu nic, co mogloby ratowac ludzi, bo karetka jechalaby godzine :(

Gość ofiary zachoniej mody
Nie ma komu zajmowac sie ludzmi,to fakt ,bo se panie poszły butelkami popukac Niech sie popukaja moze w głowke Lekarze je napuscili a te durnoty poszły tam koczowac bo doktorkom nie wypada takie ponizanie a im to wsio ryba

Gość fotogr
W MSWiA leżą normalni pacjęci policjanta ze swięcą szukać.Przebranie zakrwawionej pościeli to zbyt wielkie wymagania???? Nawet świnie w chlewie maja czesto zmieniana słomę.Wy chyba faktycznie jestescie takie jak traktuja was lekarze- durne, brudne, głupie i łatwe!!!!!!!

lekarze ich nie napuscili, bo sami je olewali :D nie znasz sytuacji, wiec prosze - nie zajmuj stanowiska. Pojechaly po dwie, trzy ze szpitali, przeciez nie caly oddzial :) troszke wyobrazni.

w takim razie te swinie lezace we krwi na to zasluguja, ze leza w takich warunkach :O tak mozemy zaczac przepychac sie na nowo. nie wiem ile dostaja pielegniarki w tym szpitalu. Moze pielegniarek jest za malo? moze nie ma poscieli, bo za malo jest pielegniarek, by przywiozly swieza? Zal mi ludzi ziejacych taka nienawiscia, zwyczajnie zal.

nie jestem pielegniarka, ale w przeciwienstwie do was - wypowiadam sie na temat pielegniarek ZNAJAC SPRAWE przynajmniej w podstawowcych kwestiach :O Obrazac jest latwo.

Gość ofiary zachoniej mody
powiedz mamie aby sobie sama zmieniła posciel bo sama ja ubrudziła inaczej zgnije tam w tym syfie paniom sie nie chce bo nie sa słuzacymi

bo nie sa. Tobie tak trudno bylo zmienic posciel? W takim razie pielegniarkom jeszcze trudniej, bo takich pacjentow maja duzo. Jestescie dziwni, umiecie tylko atakowac :O

Gość fotogr
Jeśli suki siedzą to jest ich ZA DUŻO.Wg KP należy sie 30 minut przerwy.Siedziały pózniej godzine {po zmianie posicieki na moje żądanie} Brudne- bo nie zakładaja rekawiczek przy pobieraniu krwi Łatwe- wiem,wiem,wiem Durne i głupie- poczytajcie posty ty 2

NIE JESTEM PIELEGNIARKA!!!!!!!!!!! N I E J E S T E M!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D biedactwo, krew ci z nerwow oczka zalala :D a ty jestes furiatem, narwancem, szalencem i pustym czlowiekiem, ktory obraza mysli swiat zawojowac i co?

Gość fotogr
Durne do zmiany pościeli jesteście WY Ja za to płacę Za MOJE pieniądze dostajesz wypłate głupie ,tępe nygusy

:O i tu sie mylisz, bo poscieli nie zmienia pielegniarka :D idz malolacie sobie konia zwal, lub strzel jaka palcowke, bo widze, ze albo sperma na mozg uciska, albo pochwa ma jakies niekontrolowane skurcze :P:P:P uuuuu jaki ty jestes zly :D wrrr glupiec z ciebie

Gość fotogr
Jestem zdenerwowany owszem ale powody mam.One też sie zdenerwuja jak zaczne działać .Obok mojej mamy lerzy pielegniarka z Konina,I wiecie co mówi? " JAK ONE TAK MOGĄ TRAKTOWAĆ LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Gość fotogr
Tera złośliwa pokazałaś kulturę TY....................PIELĘGNIARKO

Gość fotogr
Strzel sobie palcówke jak facet nie dogadza

Gość fotogr
lub go nie masz paszczurze i rozjebundo

wiec do nich miej pretensje a nie do wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro inna pielegniarka tak mowi, to zrobcie sobie do cholery z nimi porzadek i zatrudnijcie na ich miejsce te, ktore dadza sie pokroic za pacjenta, lub obetnijcie pensje do takich, za ktore chodza pielegniarki do mojego szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz nerwy - tez bym miala, ale nie na wszystkie pielegniarki, tylko na te konkretne i na ta pania salowa, na ta pania z obslugi dsal;i, na TE KONRKETNE!!!!!!! BO WYZYWAJAC WSZYSTKIE OD SUK POKAZUJESZ, ZE SAM JESTES CHAMEM, KTORY ZASLUGUJE NA CHAMSKIE TRAKTOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!