Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaiza

BOJĘ SIĘ

Polecane posty

Gość izaiza

w którym tygodniu widzieliście swój zarodek? ja byłam u lekarza w 7 tygoniu i nie było go jeszcze widać

Gość izaiza
od zapłodnienia tak mu wyszło na USG że to 6 tydzień ciąży

Gość bziczek
w 6 tygodniu

ale pecherzyk juz widzial Tak?....tylko jeszcze nie widac zarodka???....jezeli tak to nie masz sie co martwic...myslalam ze nic na usg nie bylo widac...

Gość izaiza
pęcherzyk był miał 18 mm i powiedział że mogę się liczyć z pustym pęcherzem płodowym

jak byl pecherzyk mozna wykluczyc pozamaciczna....ja wlasnie taka mialam wiec dlatego zapytalam... a jesli chodzi o zarodek...to wlasnie ok 8 tyg powinno byc widoczne serduszko....wiec jeszcze cierpliwosci.... zycze Ci Wszystkiego dobrego....Bedzie dobrze!!!! tylko sie teraz nie zamartwiaj...bo nie potrzebne Ci to....dbaj o siebie👄

Jestem teraz w 8tc i w poniedzialek widzialam bijace serduszko :) Ale kiedy bylam dwa tyg temu(6 tc) bylo widac tylko pecherzyk.martwilam sie dlaczego nie widac zarodka,dlatego po dwoch tyg pobieglam znowu na usg.Teraz ,widzac bijace serduszko,jestem spokojna,ze wszystko jest ok :) izaiza tak wiec mysle ze nie masz sie co denerwowac,ze nie widzisz zarodka bo 6 tydz to jeszcze wczesnie by cos zobaczyc.Idz za dwa tyg na usg i napewno wtedy zobaczysz swoja fasolke ;)

Gość mam wrazenie
dziwnie podobne tematy

Gość bebe_30
izaiza,mi lekarz mowil,ze do 8 tygodnia w ogole nie powinno sie wykonywac badan usg. nie wiem dlaczego. mnie lakarka kazala przyjsc na usg w 12 tygodniu, bo powiedziala,ze wtedy dopiero bedzie cos widac, wiec u Ciebie, w 7 tygodniu, jest pewnie za wczesnie zeby cos zobaczyc. ja w 12 tygodniu widzialam tylko malenka fasolke,ktora w niczym nie przypominala czlowieczka:),wiec u Ciebi na bank jest za wczesnie by cos dojrzec.

Gość do bebe_30
w 12tc widzialas fasolke ?!? dziwne, bo ja w 12tc widzialam malutkiego czlowieka ktory macha raczkami i nozkami a lekarz sprawdzil kregoslup, zoladek i pare innych organow ktore na tym etapie mogl sprawdzic...

Gość do bebe_30
w 12tc widzialas fasolke ?!? dziwne, bo ja w 12tc widzialam malutkiego czlowieka ktory macha raczkami i nozkami a lekarz sprawdzil kregoslup, zoladek i pare innych organow ktore na tym etapie mogl sprawdzic...