Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na wozku inwalidzkim

dziewczyny powiedzcie mi szczerze......

Polecane posty

dlaczego wycofujecie sie ze znajomości jak dowiadujecie sie ze facet z którym gadacie na internecie jest na wózku inwalidzkim? tylko mi tu nie słodźcie ze tak nie jest bo jest sam tego doswiadczam, czemu was to tak przeraza?

Gość mayya
boimy się, że masz złamany kręgosłup i w związku z tym ci zwyczajnie nie staje

Gość oczywiście że nie zraża
póki się nie dowiecie że facet z którym gadacie na internecie jest na wózku inwalidzkim

Gość ewelkay23
jesli napotkasz dziewczyne dla ktorej nie liczy sie wyglad, kasa itd. to nie bedzie mialo znaczenia czy jezdzisz na wozku czy tez nie, gdy spotka sie swoja drugo polowe, prawdziwa milosc to nic sie wiecej nie liczy, ale przy pierwszym kontakcie to ma znaczenie gdyz dziewczyny sie boja,, ale tak samo jest gdy sytuacja jest odwrotna

ja byłam z takim mężczyzną.... i to, że nie jesteśmy razem wyniknęło z innego powodu niż jego wózek

Gość draska
Ja sie wycofalam :(. Ze strachu, ale nie wiem nawet jak go nazwac. Tez myslalam o seksie, ze z tym chlopakiem zamkniemy sie w domu, ze mi nie bedzie w stanie pomoc w codziennym zyciu.

Gość zmeczona studentka
jezeli nie bylby rozzalonym i wkurwionym na caly swiat czlowiekeim to by mi to nie przeszkadzalo. No chyba ze zamiast cieszyc sie zyciem by caly czas marudzil to bym mu podziekowala, pewnie nawet zanim bym sie dowiedziala ze jest na wozku

Gość malinkaa07
to moze poszukaj sobie dziewczyny podobnej do siebie

czasem zerwanie znajomości moze wynikac z innych powodów, lecz zostanie i tak zrzucone na karb brak akceptacji ułomności tej osoby ja tak miałam z niewidomym znajomym kij z tym, że niewidomy, to mi nie przeszkadzało, ale upierdliwy byl strasznie oczywiście zarzucał mi potem nietolerancje dla jego niepełnosprawności

Gość draska
malinka przesadzilas

Gość tamma
ja bym się obawiała zdecydować "na zimno" i korzystając tylko z rozumu na związek z człowiekiem na wózku. Na wstępie, jeszcze Cię nie pokochałam, ani nie zrozumiałam czy Ty to ktoś z kim chce być, a Ty mi serwujesz taką informację. To jest możliwe chyba tylko dla głupich i zdesperowanych kobiet kamikadze - powiedzieć ślepo: tak, dawaj adres, telefon i adres skrzynki, już Cię kocham!!! :P

Gość podbijam bo dobre
:D

Gość jacek ma rację
niestety

jacek to smutne co piszesz, ale prawdziwe jednak!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kiedyś zakochałam się w facecie na wózku inwalidzkim, ale on nawet nie zwrócił na mnie uwagę tak bardzo się bał zapewne zaangażowac i byl pewien, że to nie możliwe bo nie jest w pełni sprawny.Facecie na wózku inwalidzkim..nie wazne jakie masz ciało, ważne co masz w glowie.Czy potrafisz być prawdziwym mężczyzną sercem a nie ciałem..bo nie tego potrzebują kobiety, które na ciebie zasługują i na które ty zasługujesz. Trzeba tylko taką znaleźć. Teraz ludzie coraz częściej oswiajają się z czyjąś niepełnosprawnoscia i kobieta z głowa na karku napewno pomoglaby Ci przez nią przebrnąć tak abyś nawet nie odczul,że nie chodzisz.. Glowa do góry i spokojnie...to co ma być i tak prędzej czy później przyjdzie do Ciebie... Buźka

Gość Sywiaa__
Hmm dla mnie sprawa wyglada nastepujaco.Sa kobiety,mysle ze w wiekszosci, ktore boja sie zwiazku z osoba niepelnosprawną, bo to niesamowita odpowiedzialnosc, poswiecenie.Sama nie jestem pewna czy umialabym sie zwiazac z osobą niepelnosprawną, dlatego wolalbym nie robic nikomu takiej nadzieji albo wrecz przeciwnie - zakochac sie a potem nie sprostac swoim obowiazkom.

Gość taki mamy swiat
laski teraz mysla przez pryzmat kasy i dupy :)

Ja sie przyznam. Bym sie tez wycofala. Zycie to nie bajka. Miloscia nie wyzyjesz. Nie ma sie co ludzic zycie z niepelnosprawnym jest o niebo trudniejsze. Takiemu czlowiekowi trudniej znalezc prace, trzeba mu w wielu rzeczach pomagac, i wiele rzeczy wziac pozniej na siebie bo bedza sytuacje gdzie nawet najbardziej zaradny niepelnosprawny nie bedzie mogl sobie poradzic. Ja sama swiadomie bym sie starala nie zakochac. Wiem ze to okropne ale zycie to nie bajka.

Facet na wozku inwalidzkim - a po co Ty się pytasz, skoro sobie sam odpowiadasz. Ty i tak już wszysto wiesz, nie? Te, Jelegancki Pan - a cóż Ty za chamidło jesteś?

Gość patrzac z boku na to wszystko
ja tez bym sie nie zdecydowala, napewno nie przez net, znajac taka osobe na zywo, zakochujac sie itp to moze tak, ale taki zwiazek to troche tak jakby od razu na poczatku zwiazku zdecydowac sie na dziecko, to duza odpowiedzialnosc, i wlasciwie rezygnacja ze swoich marzen

bo pewnie większość szuka potencjalnych związków więc jak coś wyskoczy co nie pasuje albo kiepskie zdjęcie, no i jeszcze 170 cm ;).. to nie jest to wyśniony książę z bajki więc sajonara 🖐️