Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aale lipaaaa

zmarszczka mimiczna czy zmarszczka?

Polecane posty

Gość aale lipaaaa

mam w okolicu taka kreseczke w zasadzie 2 a zdrugiej strony prawie nie mam jak sie usmiechne to potem robi sie wieksza a i tak zostaja a sa 2 i dosc widocznie co moge dziewczyny zrobic da sie je jakos usunac lub wygladzic bo jak lekko napne skore to nie ma mam 18 lat

Gość troche mnie to przejmuje
ale gdzie je masz ?

Gość kania bania
ja mam 25 lat i dwie zmarszczki na czole..................no i tak juz do smierci

Gość aale lipaaaa
kolo ust tam gdzie sie robia jako pierwsze ale to nie symetryczne jest bo zjednej az dwie a zdrugiej malutka kreska

Gość fhgfghfg
to wczesnie masz, to mimiczna, kazdy takie ma, predzej czy pozniej nawilzaj buzie Ja sie bardzo duzo smieje a jeszcze nie mam zmarszczek mimicznych, ponoc dlatego ze usmiech masuje buzie, mam 26 lat a wciaz pytaja mnie o dowod

Gość kania bania
to ja biedna poszkodowana:( mam sucha cere i zmarszczkow coraz wiecej sie pojawia co robic?????????????

Gość fgfhgdjh
kaniu pic duzo wody, jesc zdrowe tluszcze, dobra dieta, nawilzanie mocne, to wszystko, no i nie palic, wysypiac sie, to tez sprawa genetyczna, ale jak sie o siebe nie troszczy to i geny nas nie uchronia, no nie wiem co jeszcze na to wplywa, ja powinnam miec zmarchy wielkie bo naprawde jestem radosnych i usmiechnietym czlowiekiem a jakbym ci zdjecia pokazala, to bys sie usmiala, bo nie wygladam jak kobieta tylko malolata, w sumie to mnie drazni, jednak nic nie trwa wiecznie, kazda z nas predzwej czy szybciej sie zestarzeje

Gość aale lipaaaa
a dobry krem nawilzajacy ktory mozna kilka razy dziennie nawet stosowac znacie?

Gość dfgbfgf
Ja znam- humektan, do tego sklad ma dosc bezpieczny i niedrogi jest, ekonomiczne op tylko 22 zł a to az 100 ml kremu

Gość niebieskooookaa22
mam humektan, szczypał mnie w oczy może svr xerialine? tylko jest droższy mi pomógł rok temu

Gość aale lipaaaa
pomogl? a mimiczne mozna usunac lub zmniejszyc bo przeciez skore w mlodym wieku mozna odnowic jesli chodzi o genetyke moja cala rodzina ma malo zmarszczek jak na swoj wiek wiec poprostu zdeczka sie zaniedbalam i pare kilo zchudlam yo policzki troszke opadly i dlatego moze byc tez bardziej widoczna

Gość aale lipaaaa
a w czym ci pomogl niebieskooka

Gość aale lipaaaa
a wiecie co to jest? za ta zmarszczka mam takie kropki(nie pory) jak sie usmiechne to sie zlaczaja i powstaja takie kreseczki

Gość niebieskooookaa22
na wysuszoną skórę :) nie jest to p/zmarszczkowy krem myslę, że nalezy nawilżac skórę

Gość fhgfghfg
masuj buzie kostkami lodu, ja tak robie od lat, bardzo ujedrnia no i super hiper nawilzajacy krem, jest ich masa w sklepach taka jest mimika kazdego czlowieka nie powinnas swirowac ;) ja jak sie usmiecham to wtedy sie troche marszcze ;)

Gość ffdd
moj ukochany ma takie kolo ust, nawet jak sie nie usmiecha. mimo ze jest mlody sa juz bardzo glebokie i bardzo mi sie podobają ❤️

Gość polekra
mozesz to poprawid u dr Zdzitowieckiego :)

Gość ahaaaaaaaaahaa
polekra, nie wysyłaj ludzi do tego RZEŹNIKA!!!! :o:o:o

Gość emiliana _89
Ja mysle ze mozna jeszcze tutaj spróbowac z zabiegiem mezoterapii...No własnie nie zawsze musimy wysyłac od chirurga.Takie rzeczy np.doskonale da sie spłycic takim zabiegiem jak chociazby cytocare.