Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska na100lata

Kilka pytań do dziewczyn o wzroście 172-175cm

Polecane posty

Gość Niska na100lata

1.Ile miałyście lat gdy go osiągnęłyście? 2.Ile miałyście wzrostu w wieku 15 lat? 3.Ile wzrostu mają wasze matki? 4.A ile wzrostu mają wasze siostry? 5.Czy jeżeli ja mam już 15 lat i tylko 166,5 cm to zrównam się z siostrą która ma 174 cm? Dodam ,że w moim wieku miała już 171cm

Gość i*z*k*a
teraz mam 178, taki wzrost osiągnęłam juz w wieku 16 lat. moja mama ma 162 a ojciec 182 a brat 192. mozesz sie zrównac a mozesz juz pozostac przy takim wzroście

Gość bakunin
Mam 172 cm. 1.Ile miałyście lat gdy go osiągnęłyście? 17? 2.Ile miałyście wzrostu w wieku 15 lat? 168? 3.Ile wzrostu mają wasze matki? 164 4.A ile wzrostu mają wasze siostry? brak 5.Czy jeżeli ja mam już 15 lat i tylko 166,5 cm to zrównam się z siostrą która ma 174 cm? Dodam ,że w moim wieku miała już 171cm nikt tego nie wie ciao

Gość Niska na100lata
izka,niemożliwe ,że ąz tyle wzrostu masz? Mam rodzicó identycznych wzrostem,tylko mama o centymetr niższa. I jeszcze jedno pytanie: Pamiętacie może jak długie byłyście zaraz po urodzeniu?

Gość kawusia z kożuszkiem
Masz szansę rosnąć do 21 roku życia więc się nie stresuj.

Gość kawusia z kożuszkiem
To że siostra jest wyższa nie znaczy że będziecie miały ten sam wzrost. Ona mogła odziedziczyć geny po rodzicach, ty po dziadkach lub na odwrót, albo ich kombinację.

Gość Niska na100lata
do 21 roku??? Moja siostra nie rośnie już od 16!

Gość ja mam 25 lat i tylko 160 cm
i jakoś żyję wiec nie pisz,że masz "tylko" 166,5 :-PTo normalny wzrost jak na kobietę,pewnie,ze lepiej byc wysoką modelką...ale wzrostu niestety się nie wybiera:-o

Gość ja mam 25 lat i tylko 160 cm
to,że Twoja siostra ma 174 nie znaczy,że Ty też tyle urośniesz,ja np.mam 160 a mój 19 letni brat 182.Wzrost odziedziczył po wysokim dziadku,gdyż moi rodzice nie są wysocy.Też wolałabym być wyższa lae no cóż:-(

Gość Niska na100lata
ale to wiadomo ,że mężczyźni są wyżsi!

Mam 175 wzrostu: 1.Ile miałyście lat gdy go osiągnęłyście? ok 15 2.Ile miałyście wzrostu w wieku 15 lat? 173 3.Ile wzrostu mają wasze matki? 171 ojciec 181 4.A ile wzrostu mają wasze siostry? 173 5.Czy jeżeli ja mam już 15 lat i tylko 166,5 cm to zrównam się z siostrą która ma 174 cm? Dodam ,że w moim wieku miała już 171cm Jest szansa, że jeszcze urośniesz;) Ale nie wiem czy aż 8 cm:)

mam 176cm mialam 16 lat jak przestalam rosnac:) moja mama ma 165 a tata 182 brat 186

dodam ze ja w ciagu roku urosłam 7 cm- myślalam, ze bede miala z 190 :D ale na szczęscie organizm przystopował w odpowiednim momencie....

Gość Niska na100lata
prosze o odpowiedzi :)

Gość Niska na100lata
proszę piszcie... odpowiadajcie na pytania...

ja jak mialam 14-15 lat mialam 168 cm, pozniej nastapił skok i od 16-17 roku zycia moge sie pochwalic 181 centymetrami. Moja mama ma 172 a tata 182. Radze pojsc na siłownie,masz jeszcze plastyczne kosci,a dzieki odpowiednim cwiczeniom mozesz je wydłuzyc o iles milimetrow... poza tym pytanie te,czy juz zaczełas dojrzewac?:) A co do tego czy urosniesz,to to wiedza tylko twoje geny,nie ma sensu sie pytac

Gość Niska na100lata
fabetka dojrzewać w jakim sensie?Miesiączkuję już od roku i 4 miesięcy jeśli o to chodzi...

a po co \"wydłużać\" sobie kości?? :/ niezbyt dobrze wygląda zbyt wysoka dziewczyna a juz powyżej 180 cm to wogóle:/ takie jest moje zdanie...ja tam sie dobrze czuje ze swoimi 167 cm:) i nie chciałabym mieć ani centymetra więcej.

ekhem, dziwne pytanie Ewelaa...po co? po to, ze autorka chce,ona ciebie nie pyta o to,czy tobie sie podoba i czy lubisz swoj wzrost... w niczym jej nie pomogłas swoim postem,wiec po co piszesz?:)

bo smiać mi sie chce jak patrze na te problemy nastolatek ;) nie lepiej zaakceptować swój wzrost?? przecież żadne wydłużanie kości tu nie pomoże. a teraz do autorki=> wzrost jest uwarunkowany genetycznie...jeżeli twoi rodzice są niscy to prawdopodobnie ty tez taka będziesz,natomiast jeżeli są wysocy to jest jeszcze szansa że urośniesz ale najwyżej 2-3 cm. No owszem jest jeszcze cos takiego jak hormon wzrostu ale tylko po konsultacji z lekarzem może ci go przepisać i to też nie zawsze.

Gość Niska na100lata
a dlaczego tylko 2-3 cm?Tatę mam wysokiego -183 cm..

Gość ....fabetka
heh no fakt, ze mnie tez smiesza to problemy, które dla nas wydaja sie niczym:) ale kojarzy mi sie,ze autorka juz kiedys tu o tym pisała i ze chciała byc modelka, tylko ze wzrost jej wlasnie przeszkadza, więc jednak to moze byc problem. czy dłatego sie o to pytasz, niska na100 latko??

Gość Niska na100lata
Nie... wcale nie chcę być modelką!Raczej aktorką...

Gość ....fabetka
hmmm..ok nie wnikam:)

no proszę...więc jednak aktorką??:) ale do tego zawodu nie potrzebny jest wysoki wzrost...jest wiele naprawde utalentowanych,niziutkich aktorek...czy wiesz np. że Katarzyna Cichopek ma tylko 160 cm a piosenkarka Shakira......157cm????;)

Gość Niska na100lata
Cichopek ma 158 ,a shakira 152.. ale nie o to mi chodzi - ja po prostu marzę o wysokim wzro ście , bo to łądnie wygląda...

Ja przestałam rosnąć w wieku 23 lat przynajmniej w górę, bo jeśli chodzi o rośnięcie na szerokość to mam wrażenie, że dopiero teraz \"rozkwitam\" Spokojnie, napewno jeszcze przybędzie ci ze 3 cm, aczkolwiek nie koniecznie będziesz tak wysoka jak siostra. Moja mama ma 166 a tato 194 :-)

mylisz się...wiele dziewczyn narzeka na swój zbyt wysoki wzrost...wiesz jak to się nazywa??? jeżeli dziewczyna ma powyżej 180 cm to jest to już gigantyzm:/ lepiej wygląda dziewczyna filigranowa uwierz mi....przynajmniej możesz zakładać obcasy;)

Gość Niska na100lata
Ale przecież nie chcę 180cm, tylko 174...

no to w takim razie pozostaje ci tylko czekać:) może akurat urosniesz;) powodzenia