Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa w miescie

ej, nowy moze sie spykniemy?

Polecane posty

Gość panna marianna
fakt ,ale mi podszywacze nie przeszkadzają

Gość Nowa w miescie prawdziwa
ja za to stalam sie wkoncu gwiazda tego forum :D

Gość panna marianna
masz powod do dumy:o

a zebys wiedziala! spelnilo sie moje marzenie:)

no to możesz być z siebie dumna a tak na marginesie nie masz zbyt wygórowanych marzeń :(

a kto powiedzial ze to bylo jedyne moje mazenie? :O

zwykła.. racja od czegoś trzeba zacząć ale na \"podróbkach\"??? Całkowity brak oryginalności i kreatywności nie mówiąc już o osobowości. Chociaż jak będzie dobra kto wie... marianna... mi też nie ale jak chcą się dobrać do mojego anusa to trochę się wkurw. denerwuję. Skoro Tobie to nie przeszkadza to luz... Dla tego wygrywasz nie jesteś podatna na trole. Ja tak ale dla własnej zabawy :D

nowy nie napisze co o mnie wypisywano ,tylko moj błąd ,że ktoś zaczernił się przede mną ,ale z tego powodu nie rozpaczam i przyłączyłam się do tej dziwnej zabawy

panna marianna_.. właśnie zauważyłem z tą nóżka za \"a\" \"_\" Wydajesz się całkiem ciekawą osobą. No może za dosadne słowo. Ustalmy.. godną zainteresowania. Mogę się mylić ale bo tych mariann było tak wiele ale trafiały się też normalne teksty osoby piszącej pod tym nickiem. :D

jak ty mnie dobrze znasz chyba lepiej ode mnie :) a tak poza tym wszystkich tylko krytykujesz a sam sobą niewiele reprezentujesz. Rzuczasz jakimiś hasłami bezsensu i chyba tylko ty je rozumiesz no może jeszcze kilka osób. zgrywasz się na wielkiego intelekta!!!! i nie mów mi kim jestem bo tego nie wiesz!!!

nie zależy mi na jakimkolwiek zainteresowaniu (nie chce Cię urazić)miala byc only pomarancza aby dobic pewną osobę ,a reszta sama się potoczyła choć widze ,że to Ty wywołujesz większe emocje;) u pewnej pani

do tego jeszcze nie doszło ,żeby całkiem obca osoba wywoływała na mnie tak wielkie emocje jak ci się wydaje. nie pochlebiaj nowemu bo się jeszcze bardziej rozrośnie

ok nie krytykował mnie ale niezbyt pochlebiająco wypowiedział się na temat mojej osoby. A z tym półkiem to chyba wręcz odwrotnie.

mi o nic nie chodzi tylko nie wiem dlaczego na podstawie kilku moich wypowiedzi tak mnie oceniłeś, tymbardziej ,że nawet nie mielismy okazji wymienić się poglądami.no ale już nie bedziemy mieli bo \"tacy jak ty\" nie dyskutują z ludzmi bez osobowości. jedynie ich krytykują i wytykają rózne rzeczy. aha jeszcze jedno ....nie kazdy potrafi być taki przebojowy jak Ty.

Gość kikut
koleczko wzajemniej adoracji sie utworzylo...

O! Zosia moja antypatia. Dzięki za Łosia 🖐️ Sam bym na to nie wpadł by w taki dyskretny sposób powiedzieć komuś że jest do... i tu wolna interpretacja osoby nazwanej Łosiem.

hehe ale moze wypowiem się w imieniu nowego zle zinterpretowalas jego slowa ...one miały trafić do nowa w miescie prawdziwa...ale niewazne nic tak nie działa na zmysły jak czerwona sukienka lalala

zwykła.. na podstawie jakich wypowiedzi??? szok Masz rację nie mieliśmy takiej okazji. I teraz to Ty w ogóle mnie nie znając zaczynasz mnie osądzać mówiąc \"tacy\". Mam prawo wyrażać swoją opinię ale ona nie ma nic wspólnego z cechami charakteru ( w tym przypadku rzekomy brak osobowości). Nie jestem przebojowy to naprawdę już tylko Twój wymysł. do postu zwykła z 20:03 (łącząc wypowiedzi będzie może łatwiej zrozumieć)

hehe wypowiem się w imieniu nowego zle zinterpretowalas jego slowa one mialy trafic do nowa w miescie prawdziwa:o nic tak nie dziala na zmysly jak czerwona sukienka lalalala

zwykła.. na podstawie jakich wypowiedzi??? szok Masz rację nie mieliśmy takiej okazji. I teraz to Ty w ogóle mnie nie znając zaczynasz mnie osądzać mówiąc \\\"tacy\\\". Mam prawo wyrażać swoją opinię ale ona nie ma nic wspólnego z cechami charakteru ( w tym przypadku rzekomy brak osobowości). Nie jestem przebojowy to naprawdę już tylko Twój wymysł. do postu zwykła z 20:03 (łącząc wypowiedzi będzie może łatwiej zrozumieć)

Gość no wlasnie tylko rozmawiacie
może przejmij inicjatywe i wyciupciaj ją

no właśnie to Ty mi powiedz na podstawie czego mnie tak oceniłeś. Ja Cię nie osądzam absolutnie.co do wyrażania opini to masz prawo każdy tutaj je ma. panno marianno ależ ja się wcale nie spalam :) [no może ciut] ale puszczam to w niepamięć

Gość kogo zoche
zwykłą czy marianne,a może prawdziwą w mieście