Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadożer

niebieskoocy i niebieskookie są na wymarciu

Polecane posty

Gość jakaś drętwa dzisiaj jestem
taaa, gadożer coś przekombinował z topikiem

Gość diablicahee
no chyba z lekka przekombinował. Najczęściej spotykam właśnie ludfzi o tym kolorze oczum :O nieraz odstaję od reszty, bo mam bardzo ciemno brązowe :O I w dodatku mój chłopak ma baardzo błekitne :O Gadożer - przepraszam, mamy zamiqar miec dzieci. Kolejny blekitnooki wybral ciemnooką:(

niebieskoocy dominują w europie bo z tą antropologicznie rzecz ujmująć biała rasa się wywodzi (niebieskoocy są obecnie w różnych częściach świata z tytułu migracji) ale niebieskoocy wywodzą się właśnie z północnej części europy,endemicznie w ilościach śladowych są również w północnej azji i w innych częściach euroazji czy ktoś widział niebieskookiego chińczyka?

Ja mam niebieskie oczy, ale blondynką nie jestem, w ogóle mam dziwna karnacje. Łatwo sie opalam, ale mam piegi i brązowe włosy.

to znaczy, że jestem unikat :D oczka wręcz błękitne... a włoski jasny blond (odrobinkę farbą poprawione) :)

Gość blue.
ja mam niebieskie ocki!!!!!!!!!!!ja ja ja!!!!

Gość blue to
ja mieszkam nad morzem i mam kolor oczu jak bałtyk:D

e tammmm u mnie pol rodziny niebieskookich ja niebieskooka, mama, tata, babcia, kuzynka... i moj narzeczony tez niebieskooki, to... moje dzieci tez będą niebieskookie;P jestesmy wyjątkowi?

Gość bluajs
Ale ja jeszcze jestem! Jeszcze

ja gdzieś słyszałam, że niebieskie oczy i blond włosy to jakaś mutacja....stąd tak rzadka w naturze i jaka zniewalająca :)

Gość Katya2007
a mój mąż jeszcze żyje, chociaż też ma niebieskie oczy ;) (niech żyje jak najdłużej ❤️)

oczywiście że jestewście aniołki z błękitnymi oczkami wyjątkowe,piękne i takie niewinne:)

Gość hgdehy
wiekszosc ludzi, ktorych znam ma chyba niebieskie oczy, sa rowniez zielone i brazowe, ale niebiueskch jets naprawde duzo..

Gość oczy piwne więc niegłupia
ja bym się nie martwiła, zanim zniknie ten kolor oczu, będziemy umieli - jako ludzkość - pomanipulować w genach i ten kolor uzyskać, czyli będzie go można sztucznie wprowadzać

myślałem o tym wiele razy czy mądrole z usa nie znaleźli już czasem genu odpowiedzialnego za barwę tęczówki i czy są zdolni modelowac tym genem w taki sposób by w obiektywnie możliwy sposób zmieniac kolor oczu jeszcze nienarodzonego dziecka :) choc musze przyznac ze murzyn czy chińczyk śmiesznie by wyglądali z niebieskimi oczami:o

Gość Blondynka z centrum
mam niebieskie oczy :) jeszcze nie wymarli...

a my z mężem to wybryki natury :) oboje niebieskie oczy i ciemne włosy :)

Gość ja jeszcze żyję
JESZCZE ;]

ja tez mam niebieskie ...nawet bardzo... tylko ze slyszalam odwrotnie ze normalka jest to ze blondynki maja niebieskie...zadkosc to brunetka z niebieskimi... no ale co racja to racja moja cora ma brazowe...po tatusiu... ech....