Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochroniarz197cm

co sie ze mna dzieje czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość ochroniarz197cm

kurde mam takie pytanie przedewszystkim do chlopow czy tez tak macie ze jak widzicie jakas laske zajebista krotka spodnica piekne gladkie nogi to juz sobie wyobrazacie ze sie z nia pieprzycie i wogole takie tam ... :/ kurwa ja tak mam njabardziej nie moge sie powstrzymac jak widze takie w wieku 16-19 kurwa przejebane najgorsze jest to ze mam laske troche mi jej szkoda ...

Gość iluiluiluiui
tez mi jej szkoda

Gość ochroniarz197cm
dodam tylko ze pracuje na nocnej zmianie w biedronce gdzie podczas pilnowania sklepu zabawaimy sie w penetracje odbytnicy wielkim batonem mortadeli

Gość ochroniarz197cm
to jeszcze nic najlepsze jest gdy jest maly ruch wtedy oddaje sie slodkim rozkoszom z pania Gienia ktorej zadaniem jest spisywanie brakujacych towarow dodam ze pani Gienia ma grzybice pochwy ale mi to w niczym nie przeszkadza :)kochana pani Gienia

Gość ochroniarz197cm
Natomiast Zenek, układa towar w magazynie, swoim muskularnym, spoconym ciałem pobudza do drżenia moje zwiaracze :)

Gość ochroniarz197cm
w sumie moze by sie ktos jeszcz wpisal wlasnie mam przerwe i sobie marszcze freda patrzac na monitor kamer ktore sa na sklepie jest teraz zajeista 15 latka- wiek tartaczny :)

Gość rozwijasz się
hehehehe

Gość lolaboga
to ja juz w biedronce zakupow nie robie