Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertowa

Jak pogodzić się z samotnością?

Polecane posty

Gość wertowa

Jak pogodzić się z samotnością? Jak uwierzyć,że nie jestem gorsza od dziewczyn, które nigdy nie siedzą same w domu, które wiecznie są zajęte, ludzie ich lubią? chyba sie nie da. ;( czuje sie takim nikim. nie mam nikogo. nie chce tych wakacji. bede siedzieć w domu. i myśleć i zazdrościć bawiącym się znajomym. chce umrzec, po raz milionowy. kolejny przeryczany wieczór. bo jestem gorsza, bo nie mam nikogo. wszyscy mną gardzą.

Gość 160 lvl
głupia:classic_cool: nie martwiaj się ;), samotność jest naprawdę fajna:), ja od tygodnia nie jestem z dziewczyną tylko dlatego że było jej zbyt dużo w moim życiu i jakoś nie radziłem sobie, tzn. brakowało mi czasu dla siebie, teraz już wszystko jest ok :) wracam z pracy, wiem że nie mam obowiązków żadnych, robie dokładnie to na co mam ochotę i ...i to właśnie jest najlepsze :D

Gość Chanelka28
chyba jej nie kochaleś albo nie byleś gotowy na poważny związek ?! _______________________________________________ Torebki CHANEL, bikini CHRISTIAN DIOR, okulary GUCCI ? Zapraszam do obejrzenia zdjęć : http://asala-shop.webpark.pl asala@wp.pl

Gość elina2
ja jestem samotna. w dodatku nie mam pracy. cigle szukam. jak chodzilam na studia i doszkoly wakacje byly koszmarem. nie mialalm z kim isc na basen caly dzien w domu. jestem ofiarą , beznadzieja. ciagle mysle zeby sie zabic. ale chcialal bym polknac tabletki. nie chce robic nic krwaweo

Gość sroka.............
o matko! kochani macie młodość, zdrowie, urodę i wykształcenie. TO POTEŻNY KAPITAŁ - tylko się uśmiechnąć, rozejrzeć po zielonym świecie i KORZYSTAC KORZYSTAC KORZYSTAC!

Gość do werowej i eliny
dziewczyny skad jestescie i w jakim wieku?? ja warszawa i 25 lat. jak macie ochotę piszcie-sunlight2@go2.pl kasia

Gość sroka.............
no widzicie! już nie jesteście samotne ludzie potrzebują najbardziej innych ludzi, tylko wyślij sygnał, albo zrób cos dla nieznajomego

Gość wertowa
przyjazn przez internet to zadna przyjazn... daje tylko złudzenia, że kogoś masz. a naprawde jestes tak samo samotny jak wczesniej.

Gość do werowej i eliny
szukam w realu jesli jestes z warszawy:)

Gość b rsjsn
ja tez tak sie czuje.. tylko, ze ja niby mam przyjaciolki..ale one sa rozchwytywane, ciagle zajete a ja siedze w domu i czasem sie z nimi spotkam..