Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggi28

Co mi jest?

Polecane posty

Gość aggi28

Co mi jest?Dziewczyny moze wiecie co moze mi byc.Odczuwam dziwny bo, uscik w prawej pachwinie.Nie umiem powiedziec czy to jajnik czy nie bo nie wiem.Ten bol towarzyszy mi jak siedze.I ma postac "ucisku".Czasmi mam wrazenie ze boli mnie posladek w srodu.Bylam u gin dwa tygodnie temu i po recznym zbadaniu powiedizla ze wszystko ok.Ale mnie nadal boli(juz grubo ponad miesiac).Do innej gin ide dopiero poczatkiem lipca. Wspomne ze niedawno mailam jakas cystte czy cos takiego na jajniku, ale gin powiedzila ze z nia jest ok.

Gość aggi28
halo bardzo prosze niech sie ktos odezwie

Gość niezle
a moze tak do lekarza ogolnego??naprawde oczekujesz ze ktos ci powie co ci dolega?????pewnie wezly chlonne, jakis stan zapalny, moze sie przy goleniu skaleczylas, kurcze mozliwosci jest masa. idz do lekarza, skieruje ci na usg i bedziesz wiedziala :o

Gość aggi28
Myslalam ze ktos mial cos podobnego dlatego zapytalam Dzieki za odzew pozdrawiam

Gość bebe_30
aggi, niepwoazna jestes. mnie tez czasem boli posladek,ale to raczej od siedzenia,bo mam biurowa prace:) tracisz czas na takie glupoty.

Gość aggi28
Nie uwazam zebym byla niue powazna. od ponad miesiaca mnie boli.Caly czas, raz pachwina, raz jakby jaks gula w posladdku.Martwie sie bardzo.No ale skoro dla Ciebie nie jestem powazna to ok.

Nie wiem czy to jest to samo co u mnie bo ja wyczułam guzek i to on mnie bolał, było to jakieś 3mc po porodzie ale rodzilam przez cc więc to chyba nie miało znaczenia. okazało się, że to żylak, dostalam od gin jakieś tabletki i przeszło. Bolało tylko jak siedziałam a później przy dotyku ale wtedy mniej

Gość aggi28
Dzieki anulko pojde do ogolengo jutro.niech mnie na usg skieruje bo do ginki ide dopiero w lipcu. Kurcze a chcialam od lipca starac sie o malenstwo. pozdrawiam

Gość bebe_30
aggi,piszac ze jestes niepowazna,mialam na mysli to,ze martwisz sie od miesiaca ponad,a do lekarza nie poszlas,tylko pytasz forumowiczow co ci moze byc. przeciez nawet wrozka nie odgadnie co ci jest. a gdy ci napisze,ze mnie boli bo mam raka-to bedziesz martwic sie jeszcze bardziej,ze ty go tez masz pewnie,czy zmobilizujesz sie i zapytasz sie o swojedolegliwosci kompetenta osobe,jaka jest lekarz?

Gość aggi28
bebe bylam u lekarza dwa tygodnie temu, u gin, to mi powiedzila ze wszystko jest ok.Ale badala mnie tylko recznie, nie robila zadnego usg.Do innej gin jestem zapisana na poczatek lipca. Wiec dlatego zapytalam na forum.ALe faktycznie nie pomyslalam o ogolnym.Jutro ide. pozdrawiam

Gość bebe_30
sorki aggi, nie doczytalam,ze bylas u lekarza. jesli ginekolog przeprowadzil tylko reczne badanie,to jst malo wiarygodne. wybierz sie albo do innego lekarza ginekologa,ktory bedzie mogl ci zrobic usg,albo do lekarza ogolnego. trzymam kciuki.

Gość wann
nie chce Cie martwic ale wezzly chlonne to nie przelewki:/moze to byc nowotwor zycze zdrowia

Gość aggi28
bebe no wlasnie umowilam sie do innego na poczatek lipca.Ale pojde jutro do ogolnego.Dziekuje Ci bardzo za rade

Gość aggi28
wann mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle

Gość inka_aaa
nie martw sie na zapas.A Ty wann nie pisz dziewczynie takich rzeczy bo sie tylko bedzie zadreczac.Mozliwosci jest wile.3maj sie

Gość czterdziesci
wyrostek?

Gość aggi28
Raczej nie bo to inny bol jest.Taki ciagly, jakby uwieranie, podczas siedzenia tylko.no i to uczucie w posladku dziwne