Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa kobieta

Mam wspaniałego faceta

Polecane posty

Gość szczesliwa kobieta

Jak mu dam to weźmie.... a jak nie dam to sam nie weźmie.... Wy takiego nie mata, moge sie zalozyc ;P

Gość cholera_jasna
takie przyjemnosci juz minely, teraz jest dojrzale zycie! deska co na to powiesz?

Gość no to Ci dobrze
masz go pod pantoflem:)

Gość trtrtrtr
ja bym się podłamała, gdybym miała z takim być

Gość beznadziejnie masz
trochę spontanicznosci by się przydało, i własnego zdania...wcale Ci nie zazdroszcze...

Gość w3t46u76
łeee taaam :D ja kocham jak on chce i naciska i jest prxy tym brutalny :D mi sie chce zaw2sze, wiec tlyko udaje ze mi sie nie chce, bo kocham jak jest podniecony, jak mna dominuje na sile

Gość a ja sie nie zgadzam
ja tez mam super faceta... nigdy nie nalega, powiem raczej --NIE GWALCI MNIE bo tego nei chce...nie chce czuc sie jak szmata ktora wlasnie przejechal podloge nic tu madrego-BIERZE SILA- to jakies zbnoczenie i debilizm udawanie przed samym soba.

Gość beznadziejnie masz
czasem jest fajnie romantycznie,czasem kiedy nalega to i ja siwe podniecam, czasem kiedy niwe pyta jest cudownie...a zcasem to ja Go zmsuzam i tez jest odlotowo..jesteście nudni w swoim związku, toz to okropieństwo...zero spontanów, zero radości z seksu...nie mogłabym tak...my ciagle cos wymyslamy i urozmaicamy sobie zycie seksualne...a Twój pewnie musi pytać o której godzinie możecie toz robic, ale pewnie o dlatego, że nie lubisz seksu..no cóż, w takim rpzypadku ejstem w jakimś stopniu gotowa to zrozumieć...

Gość beznadziejnie masz
sama jestes zboczona..normalnie współczuje mu, i pewnie dlatego istnieje wieksze rpawdopodobieństwo, że Cie zdradzi...każdy facet o tym marzy, każdy - o odrobienie spontanu:]

Gość beznadziejnie masz
jesliw zwiazku jest zaufanie, miłość i szacunek, to nie powinnas sie czuc jak szmata, anwet przy ostrzejszych zachowaniach... podobno idealna kobieta jest "kucharka w kuchni, dziwka w łózku, dama na salonach, na meczu - kumpel, a w rozmowach - sobą":] mój Misiaczek nie narzeka:]