Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulkaaaa

biegunka a tabletka

Polecane posty

Gość Paulkaaaa

miałam lekką biegunke 2 godziny po wzięciu tabletki, tyle ,że to była moja przed ostatnia tabletka z listka brac następną?? Stosunków niebyło w ostnich 4 dniach.. Pomóżcie :((

Gość nie musisz brac nastepnej
..czekaj na krwawienie z odstawienia

Gość Paulkaaaa
ale mam egzamin z prawka i chcialam nierobic przerwy w tym miesiacu zeby niemiec wtedy okresu..

okres to nie choroba. Da sie to przezyc. Oczywiscie mozesz nie robic przerwy, ale po co demolowac organizm z powodu prawka. No, chyba ze podczas okresu umierasz, ale nie sadze, bo tabletki maja to do siebie, ze krwawienie czynia skapym i bezbolesnym w miare

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja bym wzięła tę kolejną i potem od razu następne opakowanie aby nie robić przerwy. W sumie to przedostatnia tabletka, dwie godziny się wchłaniała więc problemu raczej nie ma.

ach..niedoczytalam. Jesli to byla przedostatnia to wez ostatnia i wtedy czekaj na krwawienie

Gość Paulkaaaa
no wlasnie gdybym zrobila przerwe w dniu egazminu mialabym 1 dzien okresu a ja umieram w okres niepomagaja mi zadne przeciwbolowe tylko musze 1 dzien przeleźec brałam juz rózne tabletki i bóle mam zawsze , gdy niebrałam anty tabletek było na odwrót okres był paktycznie bezbolesny , dzieki za odpowiedzi :*

to dziwne w istocie. Idz z tym do lekarza! koniecznie!

Gość Paulkaaaa
Już mówiłam to powiedział ,że czesto jest tak ,ze te dziewczyny które miały bole po tabletkach anty ich niemają i na odwrót ,że te co niemiała po tabletkach mają i nic na to niemożna poradzic.. :((