wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Warszawskie wianki to impreza stara jak świat. przychodzi na nie po kilkadziesiąt tysięcy ludzi Zresztą pare razy widziałem transmije z warszawskich wianków w telewizji publicznej Wiec się dziwię że w krakowie myśleli że mają wyłącznąść na tę imprezę. Zresztą w wawie jest wiele imprez które mają swój krakowski odpowiednik, tyle że nikt w Polsce o tym nie mówi. Dlatego to Kraków ma powszechną opinie kultuuralnej stoloicy Polski a nie Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 To może jeszcze nam powiesz, że w Warszawie po Starówce Lajkonik hasa :P To przecież tez takie warszawskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_81 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 lajkonika moze nie ma, ale syrenka sie znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Nie pitol puszczalska wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Syrenka ma gołe tzytzki A lajonik ładnie ubrany :P No i nasze powozy walą wasze kibitki na łeb na szyję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2007 ale Lajkonika nie mamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 pfff...syrenka - smok ja pożre :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawiak 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 My tez mamy smoka Bazyliszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha Lubicz 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Poszlabym chetnie, ale mam zjazd na uczelni i 3 egzaminy :/ A final sztucznych ogni jest zawsze piekny. Szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ze swieczką w srodku ten wian Napisano Czerwiec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 -> Lusia a co ja będę wianki puszczać :P z moim bym sie puściła..ale ta cholera dawkuje mi..to puszczanie się :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2007 mumi :D:D bierz co Ci się nalezy i kropka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ide to jakiego mena poznam Napisano Czerwiec 21, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko jednego Napisano Czerwiec 21, 2007 ? coś taka skromna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo durna baba Napisano Czerwiec 22, 2007 wiłam wianki i rzucałam je do gotującej wody hej oj dana dana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z ludu 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 wianki puszczać z wiankiem puszczac puścic z jankiem o to już cos fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beeznadziejny. Napisano Czerwiec 22, 2007 rok temu przeżyłem szok..śpię jak niemowlę i raptem budzą mnie wystrzały...magazyny z amunicją wywaliło-myślę...ale od czego kafe???,,, no to topik zakładam:D co tak wali w tej W-awie?? i mi napisali,że pokaz ognii po wiankach:O teraz się już nie wygłupię,w kalendarzu zaznaczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2007 u nas nie ma wianków :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2007 :( a rzeczkę masz? to skonstruuj wianek i puść z prądem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2007 przypominam ;) byleby pogoda dopisała... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 I tam... ja tam idę na piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2007 na piwo z wiankiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Nie lubię takich spędów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2007 ale pokaz sztucznych ogni... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Tam gdzie zazwyczaj w soboty pijam piwo są ladniejsze widoki niż ognie sztuczne. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A Rh- 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 to gdzie się skrzykniemy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_ja_nie_idę Napisano Czerwiec 23, 2007 Nie idę na Wianki bo niestety potem po ogniach sztucznych o 23:30 nie ma się jak wydostać ze Starówki i znad Wisły. Nie ma tam żadnej komunikacji, do tramwaju czy autobusu trzeba iść parę kilometrów o 12:00 w nocy np. do przystanków na Trasie WZ, czy na Miodowej. O tej godzinie komunikacja chodzi co 30-40 minut i są to już zazwyczaj ostatnie kursy normalnych linii, a nocne nie każdemu pasują, zresztą to towarzystwo w nocnych ... Poza tym z Pragi przychodzi mnóstwo dresów ze swoimi pieskami bull, jest pierwszy dzień wakacji będzie wiec wielkie świetowanie pijaństwo. Zresztą chyba w zeszłym roku kogoś podzgali na Wiankach nożem w tłumie. Nie zniechęcam ale warto to wziąść pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Kraków tez ma Bazyliszka.Wisi przy kamienicy,na Rynku Głównym:P Zaczęła się transmisja z wianków krakowskich,w telewizji.Publiczność od estrady dzieli cała szerokość Wisły.Ale jaja :O ♥♪♫ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach