Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Wianki w sobotę!!! Kto się wybiera?

Polecane posty

Warszawskie wianki to impreza stara jak świat. przychodzi na nie po kilkadziesiąt tysięcy ludzi Zresztą pare razy widziałem transmije z warszawskich wianków w telewizji publicznej Wiec się dziwię że w krakowie myśleli że mają wyłącznąść na tę imprezę. Zresztą w wawie jest wiele imprez które mają swój krakowski odpowiednik, tyle że nikt w Polsce o tym nie mówi. Dlatego to Kraków ma powszechną opinie kultuuralnej stoloicy Polski a nie Warszawa

Gość ze swieczką w srodku ten wian

-> Lusia a co ja będę wianki puszczać :P z moim bym sie puściła..ale ta cholera dawkuje mi..to puszczanie się :D :D :D

Gość ja ide to jakiego mena poznam
:D

Gość tylko jednego
? coś taka skromna

Gość bardzo durna baba
wiłam wianki i rzucałam je do gotującej wody hej oj dana dana

Gość beeznadziejny.
rok temu przeżyłem szok..śpię jak niemowlę i raptem budzą mnie wystrzały...magazyny z amunicją wywaliło-myślę...ale od czego kafe???,,, no to topik zakładam:D co tak wali w tej W-awie?? i mi napisali,że pokaz ognii po wiankach:O teraz się już nie wygłupię,w kalendarzu zaznaczone

Gość
u nas nie ma wianków :(

Gość A_ja_nie_idę
Nie idę na Wianki bo niestety potem po ogniach sztucznych o 23:30 nie ma się jak wydostać ze Starówki i znad Wisły. Nie ma tam żadnej komunikacji, do tramwaju czy autobusu trzeba iść parę kilometrów o 12:00 w nocy np. do przystanków na Trasie WZ, czy na Miodowej. O tej godzinie komunikacja chodzi co 30-40 minut i są to już zazwyczaj ostatnie kursy normalnych linii, a nocne nie każdemu pasują, zresztą to towarzystwo w nocnych ... Poza tym z Pragi przychodzi mnóstwo dresów ze swoimi pieskami bull, jest pierwszy dzień wakacji będzie wiec wielkie świetowanie pijaństwo. Zresztą chyba w zeszłym roku kogoś podzgali na Wiankach nożem w tłumie. Nie zniechęcam ale warto to wziąść pod uwagę.

Kraków tez ma Bazyliszka.Wisi przy kamienicy,na Rynku Głównym:P Zaczęła się transmisja z wianków krakowskich,w telewizji.Publiczność od estrady dzieli cała szerokość Wisły.Ale jaja :O ♥♪♫